perjantai 26. huhtikuuta 2013

Tarantulas: The Deadly Cargo


 Pari kaverusta yrittää lyödä rahoiksi Ecuadorilaisilla kahvinpavuilla, sekä ihmisten salakuljetuksella, mutta kun papujen sekaan pääsee hämähäkkejä jotka tietysti vapautuu kesken myrskyisän lennon niin unelmat voi unohtaa koneen tehdessä pakkolaskun viattoman pikkukaupungin kupeeseen. Paikalle tulevan palokunnan pelastusyksikössä on tietysti yksi idiootti joka tulee paikalle moottoripyörällä kaasu pohjassa, saaden aikaan tulipalon jota paetakseen hämähäkit leviävät ympäristöön.

 Leffan nimessä on tarantella mutta käytetyt hämähäkit ovat tarantelloja sekä vähän kaikkia isompia kahdeksanjalkaisia ja lajiksi sanotaan banaanihämähäkki. Laatutuotantoa siis alusta lähtien mutta kyseessä onkin 70-luvun TV-elokuva. Tämä kuuluu siihen joukkoon jotka aiheuttivat tarantellojen ja hämähäkkien huonon nimen ylipäätään, suurimman osan myrkyllisyyden ollessa ampiaisen luokkaa mutta kun ihmiset jotain elokuvissa näkivät niin tottahan sen oli oltava.

 Muistan itsekin kuulleeni legendaa banaanien mukana Suomeen tulleista myrkyllisistä hämähäkeistä mitä oli löydetty milloin mistäkin kaupasta. Veikkaan että totuuden taso näissä jutuissa oli Ruokolahden leijonan luokkaa.

 Yllättävän laadukas näyttelijäjoukko tässä kumminkin on joidenkin tähtien ollessa jo laskussa ja osan vasta kehittymässä. Silti lopputuloksena on heikko, ylidramatisoitu ja laahaava tekele jonka lopussa on persoonaakin. Noin viiden minuutin ajan.

2/10

IMDb

Tarantulas: The Deadly Cargo

DVDCompare

DVD

Trailer (Sen tapainen)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti