sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Dark Island



 Syrjäisellä saarella sijaitsevaan Altracorp yhtiön tutkimus laitokseen ei saada yheteyttä ja kun kyseessä on suuret puolustusvoimien rahat niin asialle olisi tehtävä jotain. Eli kasaan lyödään jälleen kerran sakki ultra jämyjä sotilaita, nörtti sekä lääkäri plus paikallinen ja lähdetään ottamaan selkoa tapahtumista, yhtiön maineen ollessa jo erittäin kyseenalainen. Pian saapumisen jälkeen käy selväksi että kyseenalainen maine on ansaittua ongelmien alkaessa liki välittömästi kun jokin ryhtyy saalistamaan pelastajia. Ja niinkuin useasti on, kaikki ei ole sitä miltä näyttää.

 Näitä mahtuu kolmetoista tusinaan hyvin pienillä eroilla eikä tätäkään pelasta edes kohtalainen persoonallisuus. Ala-arvoinen toteutus syö elokuvaa jossa efektit on isoilta osin köykäistä CGI:tä, tuota elokuvien tuhoajaa. Hahmojen toiminnassa ei ole mitään logiikkaa vaikka vaara on kaikille ilmeinen ja näyttelijöiden roolisuoritukset ovat heikkoja ilman poikkeusta.

 Muutama satuinnainen kohtaus ja idea kumminkin toimii mutta niiden määrä ei kumminkaan pelasta tekelettä jossa tutkimuslaitos tarkoittaa kolmea telttaa ja haahuillaan välittömästi alueille jotka tiedetään vaarallisiksi pikselien jahdatessa sankareita metsissä.

 Tämä kirppari löytö ei tule jäämään hyllyyn vaikka keräilijä olenkin sillä joku raja on vedettävä jossain vaiheessa ja vaikka kokoelmassani on varmasti samankaltaisia niin niissä on sentään jotain jonka vuoksi ne on hyllyssä. Tässä ei ole mitään.

2/10

IMDb

Dark Island

DVDCompare

-----

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti