torstai 18. huhtikuuta 2013

Amityville 2: The Possession


 Kusipäinen Anthony Montelli, joka on Herra talossa ja tämä tietysti tarkoittaa muiden halveksimista, pompottamista ja aliarvioimista, perheineen ostaa talon jonka historia on hämärä. No, paskiainen ei pidä kirkon miehistä joten yksi hyvä puoli hänessä on. Jokin alkaa kumminkin välittömästi tarttumaan isän henkisesti, sekä fyysisesti, murskaamaan perheeseen sillä se viha, halveksunta ja aggressio mikä vallitsee sopii täydellisesti talossa olevan pahuuden kasvualustaksi. Ja näin historia alkaa toistamaan itseään.

 Amityville 2: The Possession oli parempi kuin muistinkaan ja ei kumma kyllä häviä ensimmäiselle (NurinaNurkka) kovinkaan paljoa, vaikka loppua olisikin voinut tiivistää, ainoan selkeästi heikomman osa-alueen ollessa ohjaus. Lutzien tarinaa ei toisteta vaan kyseessä on prequel eli vaikutteita on otettu vuonna 1974 talossa tapahtuneista murhista yhdistettynä riivaus tarinoihin sekä hiukan historiaan ja käsikirjoitukseen on uskallettu laittaa yllättävänkin uskaliaita vetoja joten veikkaan että Tipper Gore tai joku muu vastaava "Kieltäkää kaikki mitä en itse ymmärrä" kädellinen on yrittänyt kasata lynkkaus joukkoa tekijöille.

 Yleisellä tasolla jatko-osia ei kannattaisi tehdä useimpien niistä vain häpäistessä alkuperäisen ja varsinkin kauhu elokuvissa näin useasti on. Onneksi poikkeuksia löytyy ja vaikka Amityville sarjassa on heikkojakin, varsinkin viimeisin Amityville Haunting on kammottava ja siitä sitten joskus myöhemmin, niin moni tuppaa menemään jo kakkos osassa ojaan. Tällä kertaa ei.

7,5/10

IMDb

Amityville 2: The Possession

DVDCompare

DVD

BluRay

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti