tiistai 16. huhtikuuta 2013

Osmosis Jones


Frank on mies jonka ruokailutottumukset ovat kaikkea muuta kuin terveelliset ja jopa maahan tippuneet kelpaa suusta alas jos se on ollut kentällä alle 10 sekuntia. Eli valkosolut on koetuksella elimistön putsailussa ja kun Frank syö hiekan kautta kananmunan josta elimistöön vapautuu virus niin muutoinkin kovilla oleva kokonaisuus on vaikeuksissa. Mutta kun Frank ottaa Drix flunssalääkkeen pienenä pitämäänsä vaivaan joka vaatii nähdä kipeät paikat niin Drixin oppaaksi päätyy Osmosis Jones, valkosolu joka on poliisi kuten muutkin kaltaisensa (Kovempi mokailemaan mutta kumminkin) eikä kaikki vaikuta hänestä normaalille. Eivätkä päättäjät kuuntele varoituksia vaalikauden ollessa päällä sillä silloin on kaiken oltava kunnossa, vaikka väkisin ja salaillen. Ja näin alkaa Frankin kuoleminen kokonaisuuden kärsiessä paikka kerrallaan.

 Leffa on käytännössä poliisi trilleri jossa pahikset yrittää vallata kaupunkia jollaisena Frankin ruumista käsitellään, solujen ja bakteerien ollessa sen asukkaita joista jokaisella on oma tehtävänsä yhteiskunnassa joka toimii niin pitkään kun jokainen osa-alue toimii. Yhden romahtaessa koko kortti talo on vaarassa. Tapahtuma paikkana on vain ihmisen keho jonka toiminta vaikuttaa myös ulkoiseen maailmaan.

 Omalaatuinen animaation ja elävän kuvan sekoitus jonka jaksaa katsoa sujuvasti loppuun kunhan sulattaa Chris Rockin äänen ensin ja vaikka Bill Murray tuntuu vaan lähinnä hengailevan kameran edessä niin aina hän on kumminkin paikkansa lunastava.

7/10

IMDb

Osmosis Jones

DVDCompare

DVD

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti