sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

House of the Dead 2


 Yliopiston alueella pääsee karkuun virus Sid Haigin näyttelemän professorin pieleen menneen kokeen vuoksi ja kampus on jyrätty hyvin äkkiä viruksen saastuttamien elävien kuolleiden rynnistäessä joka suuntaan. Alue laitetaan karanteeniin mutta 29 päivää myöhemmin parannusta ei ole löytynyt ja asioiden levitessä alueelta joku saa päähänsä että yliopistolla on potilas 0, kantaja jonka viruskannalla voi tehdä rokotteen mahdollisesti koko taudin tuhoamiseen sillä asian salassapito alkaa käydä hankalaksi. Eli eikun kasaan joukko egoja, kusipäitä, koviksia sekä jokunen nynny sekä pari konkaria jotka ovat taistelleet zombeja, Hyper Sapienseja leffan lääkärikielellä, vastaan maailmalla ennenkin  ja verinäytteen hakuun saastuneelle alueelle.

 Sitten koetaankin menestyksiä ja menetyksiä, käydään läpi tunteiden kirjo tönkösti näyteltynä ja yritetään selviytyä hengissä suht hyvin tehtyjen mutta idioottimaisesti liikkuvien elävien kuolleiden seassa.

 Suhteellisen suora TV jatko-osa Böllin teokseen eikä miekkonen ole tämän kanssa missään tekemisissä. Hyvä näin sillä kaiken taso on noussut aavistuksen vaikkei tämäkään mikään mestariteos ole, kohtalaisen verinen kylläkin. Käsikirjoituksessa olisi ollut hiomisen varaa mutta täysi susi ei sekään kumminkaan ole eikä ohjaajakaan tyystin kyvytön ole. Mutta valtaosa näyttelijöistä on heikkoja. En tiedä johtuuko nopeasta aikataulusta eli näin ollen harjoitteluun ei ole aikaa jäänyt vai onko tätä varten koluttu tynnyrin pohjaa antaumuksella. Tämän joukon heikoin on tietysti räppäri Sticky Fingaz, ei niitä pitäisi päästää kameran eteen sillä vaikka räppärit ovatkin hyviä sanojen käytössä niin näyttelijöiksi niistä on harvoin, Moss Def tulee tällä hetkellä mieleen ainoana poikkeuksena. Musiikki tyyli nyt on täysin poikkeuksetta minulle mitään sanomatonta ja turhaa joten kai räppärit sitten on mitään sanomattomia ja turhia pumpulin lujalla logiikallani.

 Eli ihan ok viruksen aiheuttaman mahdollisen maailmanlopun visio johon ei kumma kyllä ole tullut kolmatta. Ei sillä että tarvitsisi mutta kyllähän tällaisiin yleensä tehdään jatkoa vaikka väkisin.

6,5/10

IMDb

House of the Dead 2

DVDCompare

DVD

Trailer
Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti