perjantai 26. huhtikuuta 2013

Prey for the Beast


 Frank kavereineen lähtee viikonlopun ajaksi viettämään Mies-aikaa metsään. pois vaimojen lähettyviltä mutta tylsää on silti. Tässä samaisessa metsässä sattuu olemaan myös saman verran vähäpukeisia vastakkaisen sukupuolen edustajia, sekalaisia hortoilijoita ja Peto jolle riittää tekemistä kun porukkaa alkaa olemaan tungokseksi asti. Pedon onneksi kaikki ovat umpipöljiä ja vailla itsesuojelu vaistoa jokaisen käydessä vuoronperään pikku hortoilu lenkille metsikköön.

 Kyseessä on Brett Kellyn ensimmäinen täyspitkä, olemattoman budjetin harrastelija projekti joista joskus löytyy hyviäkin. Tämä ei ole yksi niistä sillä vaikka paljon voi tällaisissa antaa anteeksi niin ei sitä että leffassa ei ole merkkiäkään tekemisen innosta vaan kaikki on laiskaa ja ponnetonta. Kun näin huonolle pohjalle sitten lyödään kaikki muu (huonot näyttelijät, käsikirjoitus, ohjaus, jne) ei aikaansaannoksena ole mitään muuta kuin idioottimaista roskaa joka todennäköiseti budjettisyistä tapahtuu liki kokonaan luonnonvalossa. Kohtalaisen verinen teos kumminkin on mutta ilmeisesti DVD-julkaisun saaminen on yllättävänkin helppoa nykyään.

Töitä Kelly on saanut mutta taso on arvostelujen perusteella samaa luokkaa, jopa huonompaakin. Joskus niihinkin on tutustuttava mutta kiirettä en pidä sillä tästä traumasta toipuminen vie oman aikansa.

1/10

IMDb

Prey for the Beast

DVDCompare

-----

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti