lauantai 18. toukokuuta 2013

The Kindred


 Kun John Hollinsin äiti tulee tajuihinsa sydänkohtauksen jälkeen niin äidin pyyntönä on että John menisi hänen talolleen ja etsisi kaiken tiedon kokeista ja polttaisi ne. Varsin kaiken mikä liittyy Anthonyyn, Johnin veljeen. Koska hänellä ei veljeä ole niin pyyntö on vähintäänkin outo ja kun aika koittaa niin John meneekin talolle ja ottaa mukaansa joukon harjoittelijoita, tarkoituksena tehdä inventaario kaikesta mitä talosta löytyy. Siinä sivussa paljastuu että äidillä jos kenellä oli salaisuus jos toinenkin ja numeroita tulee muutama lisääkin kaiken selkiytyessä.

 Elokuvan voi laittaa helposti "Inspired by Lovecraft" osastoon, H.G. Wells höysteillä, vieläpä aika korkealle sillä vaikka Jeffrey Obrown ja Stephen Carpenterin osittain käsikirjoittama, ja heidän ohjaama, elokuva seuraakin klassisia Hullu Tohtori polkuja niin se ottaa tarpeeksi paljon sivuaskeleita suoran kopioimisen välttämiseen. Tarina pitää mielenkiinnon yllä alusta loppuun ja kokonaisuus pysyy hyvin kasassa. Lisäksi vielä hyvät ja kekseliäät tehosteet niin kauhufani on tyytyväinen vaikkei kyseessä mestariteos olekaan.

 Leffasta liikkuu ainakin pari DVD-painosta mutta niistä aussiversio on heikompi kuin mikä tahansa originaali VHS, menee lähemmäs kolmannen sukupolven kopiota, vaikkakin on leikkaamaton kuten muinainen FilmNet versiokin, ja jenkkiversiosta ei ole kokemusta. LaserDisc julkaisu on pätevä jos moiseen laitteet vaan löytyy.

7,5/10

IMDb

The Kindred

DVDCompare

-----

Trailer


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti