tiistai 21. toukokuuta 2013

The Last Stand


 Sommerton, Arizona. Pieni tuppukylä Meksikon rajalla jonka sheriffillä ei ole turhia kiireitä ja kun suuri osa väestöstä lähtee vielä jalkapallojoukkueen peliä katsomaan pidemmän matkan päähän niin vapaaviikonlopun voi viettää vielä rennommin mikä sopii Ray Owensille Los Angelesin vuosien jälkeen. Tai voisi ellei kylää kohti olisi tulossa karannut huumepomo pakomatkallaan rajan toiselle puolelle erittäin hyvin varustettuna ja avustettuna. Mutta sheriffinä olo jumalan selän takana ei tarkoita sitä että olisit kyvytön tekemään asialle jotain.

 Arnold Schwarzeneggerin isompaa paluuta valkokankaalle kuvernööri vuosien jälkeen odotettiin innolla ja korealaisen Jee-Woon Kimin ohjauksessa paluu on hyvinkin onnistunut ja onhan Kimin aikaisemmatkin olleet hyviä. Elokuvan käsikirjoitus ei ole maailmaa mullistava mutta hahmot ovat onnistuneita ja laadukkaat näyttelijät sivurooleja myöten toimivat kauttaaltaan hyvässä ohjauksessa eikä elokuva vauhtiin päästyään pysähdy juuri hetkeksikään. Hra Schwarzeneggerin ikä näkyy jo sen verran että vuodet on otettu huomioon hahmosssa ja sen toiminnassa. Eihän mies koskaan mikään akrobaatti ole ollutkaan mutta vanhan koulukunnan ruhjominen onnistuu oikein tehtynä vanhemmaltakin.

 Viihdyttävä toimintaelokuva joka täyttää tehtävänsä eikä edes yritä olla muuta kuin mitä se on, ilman turhia hienosteluja tai syvällisiä elämän tarkoituksia, elämän kokemusta kumminkaan unohtamatta.

8/10

IMDb

The Last Stand

DVDCompare

DVD

BluRay

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti