keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Halloween: Resurrection


 Harmittaa vieläkin kun eivät osanneet edelliseen lopettaa! Mutta joka tapauksessa: Edellisen erittäin toimiva ja lopulliselta vaikuttanut päätös on tässä käännetty kammottavaksi virheeksi ja virheen tekijä on hullujenhuoneella. Jonne edelleen hengittävä Michael saapuukin ja asia joka sai alkunsa vuosia sitten tulee päätöksensä. Tämän jälkeen koti kutsuu mutta taloon pakkautuneet Dangertainment tosi-tv ohjelman kilpailijat tuppaa olemaan tiellä. He kun ovat olevinaan tutkimassa taloa ja etsimässä syitä siihen miksi Michael Myers on sellainen kuin on. Moinen ei tietenkään sovi vaan niitä täytyy harventaa, kameroiden käydessä ja suorassa lähetyksessä mutta kun kyseessä on tosi-tv niin mikä on totta, mikä ei?

 Ohjaajaksi värvättiin onnistuneen kakkosen tehnyt Rick Rosenthal eikä ohjauksessa vikaa olekaan ja kun on kyseessä tosi-tv maailma niin osittaiset mockumentarytkin tekee jotenkuten järkeä. Kaksi erillisestä tapahtuma paikkaa on toteutettu hyvin ja ei hahmot tai näyttelijät ole pahimmasta päästä. Busta Rhymes kylläkin ottaa päähän niin pahasti kuin yleensä räppäri "näytellessä". Mukaan saatu media kriittisyys on yllättävänkin toimivaa ja mukava epävarmuuden tunne todesta ja lavastuksesta menneisyyteen liittyen toimii. Ongelmana on ennalta arvattavuus sillä yllätyksiä tämä ei juurikaan tarjoa eikä tunnelmaa pääse kehittymään juuri lainkaan ennen viimeistä varttia ja leffa jääkin hyvin keskinkertaiseksi.

 Jamie Lee Curtis suostui tähän mukaan vain yhdestä syystä: hänen hahmonsa pitää poistaa lopullisesti sarjasta sillä hänkin oli ajatellut H20:tä viimeiseksi ja nainen halusi varmistaa ettei hahmoa enää käytettäisi.

 Siedettävä jatko-osa sarjassa johon ei ole tämän jälkeen lisää tullut. Rob Zombie teki kylläkin onnistuneen remaken sekä siihen kammottavan jatkon ja nyt on kehitteillä niihin Patrick Lussierin ohjaama kolmaskin joka joidenkin tietojen mukaan olisi 3D:nä. Mahtavaa...

5/10

IMDb

Halloween: Resurrection

DVDCompare

DVD

BluRay

Trailer



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti