perjantai 24. toukokuuta 2013

Slither


 Uneliaan pikkukaupungin laitamille tippuu meteoriitti jonka sisältö ottaa valtaansa paikallisen asukkaan jossa alkaakin tapahtumaan muutoksia hyvin äkkiä. Nämä muutokset johtavat tielle joka voi vaikuttaa koko kaupungin tulevaisuuteen.

 Slither on yksi parhaista viime vuosien kauhukomedioista josta moni muu elokuvan tekijä voisi ottaa oppia. Perusidea ei ole persoonallisimmasta päästä mutta toteutus taas on ja se toimiikin kaikilla osa-alueilla sillä vaikka leffa ei kuulukaan kautta aikojen parhaimmistoon niin huonoja puolia tästä ei kumminkaan löydy kauhun ja komedian lyöttäytyessä hyvin yhteen. Käsikirjoitus vilisee pieniä yksityiskohtia jotka kokonaisuutena pönkittävät toteutusta hyviä näyttelijöitä myöten. Päälle hyvät tehosteet joiden mielikuvituksellisuus on vielä yksi lisä muiden seassa hienossa kokonaisuudessa niin elokuva kestää helposti uudestaan katsomisenkin. Mukana olevat kumarrukset joihinkin kauhuklassikoihin lämmittää tietysti vielä lisää vanhan gorehoundin sydäntä.

 Micheal Rooker ja Nathan Fillion ovat molemmat hyviä mutta aliarvostettuja näyttelijöitä jotka kuuluvat samaan kastiin esimerkiksi Bruce Campbellin ja Robert Englundin kanssa sillä kaikki neljä ovat jääneet syyttä ulos isommista tuotoksista heikompienkin kykyjen jyllätessä. Kenties syynä on mainstreamin ulkopuolella alkaneet urat sekä muutamat kaupalliset flopit joiden varjoihin he ovat saattaneet rahamiesten silmissä jäädä.

 Kaikin puolin hauska ja viihdyttävä elokuva joka on liian harvojen tiedossa. Faninsa kumminkin sai ja he ovat pysyneet, uusien tullessa hitaasti mutta varmasti.

8,5/10

IMDb

Slither

DVDCompare

DVD

BluRay

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti