tiistai 21. toukokuuta 2013

Prom Night


 Joukko lapsia leikkii piiloleikkejä, joskin häiriintyneempää versiota, joiden tiimellyksessä yksi heistä kuolee. Syylliset vannovat etteivät koskaan puhu asiasta kenellekään ja kuusi vuotta meneekin salaisuuden kanssa eläessä vaikka kuolemaan syytön onkin palanut asian johdosta melkein kuoliaaksi. No, mies on tunnettu pedofiili joten kärytköön piru! Mutta kun kruunajaistanssit lähenee alkaa syylliset saamaan puheluita ja erään sairaanhoitajan ruumiin löytyessä lapsen kuolin paikalta poliisitkin ovat varuillaan.

 Yksi lukuisista Halloweenin ja Friday the 13th:in vanavedessä tulleista slashereista vaikka onkin lähempänä trilleriä Carrie höysteillä. Elokuvan tahti on verkkainen joka on useasti positiivinen asia, mutta nyt ei sillä leffaan ei saada oikeastaan viimeistä 30 minuuttia lukuunottamatta aikaiseksi juurikaan tunnelmaa ja nukahtaminen ei työpäivän jälkeen kauaksi jää tätä katsoessa. Leffan näyttelijät ovat järjestäin nuoria, muttei kumminkaan huonoja, ja Leslie Nielseniä on mukava nähdä muissakin kuin komediallisissa rooleissa vaikkei nyt mikään loistava näyttelijä ollutkaan hyvistä leffoistaan huolimatta. Tämä pönkitti myös Jamie Lee Curtisin Scream Queenin asemaa Halloweenin, Terror Trainin ja The Fogin ohella. Remake tuli tästäkin 2008 jota ei ole kiinnostanut vieläkään katsoa vaikka saattaakin olla parempi tämän rinnalla. Arvostelut kylläkin vaittävät muuta.

 Heikko elokuva jonka suosiota en ymmärrä. Ymmärtäisin jos koko elokuva olisi edes loppupuolen veroinen mutta koska katsojia riitti niin Prom Night nimellä tuli kolme jatko-osaa joilla ei tämän ensimmäisen tarinan kanssa ollut mitään tekemistä.

5/10

IMDb

Prom Night

DVDCompare

DVD

BluRay

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti