torstai 28. helmikuuta 2013

Tangled


 Tangled on Disneyn 50. ns. klassikko sarjan edustaja ja vanha Tähkäpää satu saa uutta ilmettä näyttävästi tehdyssä, hauskassa mutta ennalta arvattavassa CGI animaatiossa.

 Eli Tähkäpää on joutunut vauvana kidnapatuksi ikuista nuoruutta tavoittelevan naisen toimesta hänen hiustensa vuoksi ja on käytännössä vanginnut tämän torniin josta voisi lähteä milloin vaan mutta pelottelu pahalla maailmalla lapsesta lähtien on tehnyt tehtävänsä eikä neito uskolla poistua kultaisesta häkistään. Ennen kuin Flynn Rider, kaikkien jahtaama rikollinen, eksyy torniin ja seikkailu vapauteen alkaa.

 Tangled on hyvässä ja pahassa erittäin perinteinen Disneyn animaatio jonka huumori toimii hyvien eläin hahmojen kautta, niinkuin hyvin useasti tämän studion töissä, ja joka on ulkoisesti todella komeaa katsottavaa.

 Harmi vaan että sisältö on liiankin tuttua ja lauluista ei tällä kertaa toimi oikeastaan yksikään. Eli joko näistä on kasvanut jo ulos tai todennäköisempi syy on että näitä on jo nähnyt aivan liikaa eikä pelkkä ulkoinen komeus enää riitä kuin tiettyyn pisteeseen. Kieltäydyn vanhenemasta, ainakaan arvokkaasti! Kyllä tämä silti kannattaa animaation ystävän katsoa sillä huonompiakin on ja tulee varmasti olemaan. Useita.

7/10

IMDb

Tangled

DVDCompare

DVD

BluRay

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti