perjantai 22. helmikuuta 2013

Resident Evil: Afterlife


 Maailman väestöstä ei ole jäljellä kuin rippeet mutta Umbrella on olemassa ja Alicen missio on hankkiutua siitä eroon. Heti alkuun osasta varmaan päästäänkin ja samalla myös sarjan edellisten osien juonikuvioista joista olisi hyvin todennäköisesti tullut riesa. Muutoin koko alkukohtaus onkin turhaa 3D kikkailua eli ei hyvä. Muutaman mutkan kautta Alice päätyy Los Angelesissa olevaan vankilaan jossa sinnittelee pieni joukko selviytyjiä mutta rannikolla oleva laiva kiinnostaa ja turvapaikan toivossa sinne pitäisi päästä. Mutta mikäänhän ei ole helppoa.

 Kun sarjan edellinen oli kumminkin kohtalainen niin tässä neljännessä on sieto kyky kovilla. Juoni on olematon verrattuna jopa aikaisempiin ja kun yritetään edes hiukan tuoda jotain kuvioita suoraan tarinaan niin ojaan mennään. Peleistä mukaan tuodut uudet hahmot on ryssitty joka ikinen eikä koko elokuvan läpi jatkuvat hidastukset auta tuhoon tuomittua leffaa.

 Onko olemassa joku käsikirja missä lukee jotain tämänsuuntaista: "Jos teet 3D elokuvan niin tunge se täyteen turhia hidastuksia turhista asioista ja tee efekteistä surkean näköiset, ei kukaan välitä kumminkaan kun ne on että WOW! hienoista hidastuksista." Tällaisia 3D leffoista on suurin osa ja koko tekniikkaa yritetään tuhota tällä typerällä tyylillä.

 Huono soundtrack, käsikirjoitus sekä paluun ohjaajan pallille tehnyt Anderson, jonka ura alkoi lupaavasti mutta siihen taisi jäädä, vetää koko sarjan lähemmäksi suota. Saas nähdä upottaako seuraavalla.

3/10

IMDb

Resident Evil: Afterlife

DVDCompare

DVD

BluRay

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti