tiistai 12. helmikuuta 2013

Frankenfish


 Louisianan syrjäisiltä suo alueilta löytyy miehen ruumis jonka vammat ei ole alligaattorin aiheuttamat vaikka niitä alueella riittääkin. Hai kenties mutta kuolema on tapahtunut kaukana meren rannasta. Sitten alkaakin mussutus kirouksesta joka saapui edellisen hurrikaanin aikana kalastusaluksen mukana eikä siitä ole päässyt eroon edes voodoo menoilla. No koska jumalilla on taipumus auttaa niitä jotka auttavat itseään niin lähdetään sitten auttamaan. Avustus reissulla käy ilmi että suolla todellakin on jotain sinne kuulumatonta sekä aggressiivista ja pian alueen kelluvissa kodeissaan asujat toivoisivat olevansa kivassa pikku betonilähiössä luonnon käydessä päälle.

 Ohjaaja Dippé on ollut enemmän efekti puolella, aikoinaan jopa ILM:n palkkalistoilla, eikä ohjaajan ura ole ollut kovinkaan kummoinen esikoisen flopattua. Mielestäni Spawn on mainettaan parempi mutta moni ei ollut samaa mieltä. Eikä tämäkään huono ole vaan viimevuosien halppis monsteri elokuvien joukossa selkeästi parhaimmistoa normaali pikkubudjetin leffaa paremmilla näyttelijöillä eikä hahmoistakaan kovin moni ehdi ärsyttämään.

 Lisäksi vielä kohtalaiset tehosteet, toimiva hirviö sekä kourallinen yllättäviä vetoja niin hyvinhän tämän jaksaa katsoa ja SyFyllä olisi oppimista miten tehdään halvalla televisioon hyväkin hirviö elokuva.

7/10

IMDb

Frankenfish

DVDCompare

DVD

Trailer



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti