lauantai 23. helmikuuta 2013

Wreck-It Ralph



 Ralph on Fix-It Felix Jr pelin pahis joka rikkoo taloa jota sankari korjaa ja saa mitalin urotoistään joka päivä ja juhlat siihen lisäksi. Kun Ralph menee kuokkimaan yksiin juhliin mitan täyttyessä niin seuraavan kerran hän onkin tervetullut kunnes hänellä on oma mitali. Ralph on jo sen verran rikki että on käynyt anonyymit pahikset kokouksissakin jo jonkin aikaa eli mahdollisuus tulla hyväksytyksi eikä vain pelätyksi on houkutteleva ja kun erään raskaan päivän jälkeen pubissa eräs humalainen Hero´s Duty pelin hahmo möläyttää jotain tornin huipulla olevasta kaulaan laitettavasta palkinnosta niin siirtyminen toiseen peliin on suoritettava mutta paluu meneekin hankalaksi. Ralphin sotkiessa asioita muutama muu eri pelien hahmo yrittää korjata tuhoja mikä ei olekaan aivan helppoa.

 Wreck-It-Ralph  on hyvä animaatio joka ei ennakkotietojen mukaan ollut kovinkaan kiinnostava mutta olin väärässä sillä leffa on hauska, yllättäväkin jopa, jonka pahis on hyvin toimiva sekä erilailla toteutettu verrattuna lukuisiin muihin vastaaviin animaation historiassa.

 Peli sukupolvi on tullut elokuvien maailmaan jo jokin aika sitten ja tämä ei ole juuri hurrauksia aiheuttanut minulle mutta tämä osoittaa että toivoakin on ja ihmiset jotka ovat olleet neljän seinän sisällä nenä kiinni ruudussa 1980-1990 luvulla löytävät tästä varmasti enemmän bongattavaa kuin minä joka en ole pelannut niin paljoa mutta silti tunnistin useita hahmoja.

 Animaation jälki on yllättävänkin pelkistettyä mutta rikasta ja toimivaa. Hyvä animaatio.

8/10

IMDb

Wreck-It Ralph

DVDCompare

DVD

BluRay

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti