maanantai 18. helmikuuta 2013

Battle Los Angeles


 Kun meteori parvi iskeytyy maahan niin heti alkuun huomataan että A) Ne tippuvat rannikoiden kaupunki alueille ja B) Pirulaiset jarruttaa ennen osumistaan. Rannikoita evakuoidaan jo kun merestä nousee jotain tuntematonta joka ei jää esittäytymään sen kummemmin vaan hyökää välittömästi, nopeasti ja aggressiivisesti säästämättä ketään. Eropaperit armeijasta jo allekirjoittanut ylikersantti Nantz joutuu evakuointi tehtäviin Los Angelesin ranta-alueille koska tilanne alkaa olla nopeasti menetetty ja koko alue on tarkoitus pommittaa yhdeksi montuksi. Evakuointi muuttuu eloon jäämiseksi sillä vihollinen on sitkeä, armoton sekä viisas ja paremmin varustautunut kuin ennakkoon arveltiin ja turpaan alkaa tulemaan, lujaa. Vastaus? Lyödään takaisin kaikella millä vaan vähänkin pystytään.

 Elokuva on yksi viime vuosien aliarvostetuimmista scifi elokuvista, jo monelta unohtunut ja useammalta näkemättäkin. Osa syynä on varmasti nimi, "Jenkkipaatosta, blaa blaa". Sitähän tässä on hyvin vähän, tapahtuma paikka on U.S.A. sekä tietysti sotilaat ovat jenkkejä joten väistämättä Hurraa USA-fiiliksiäkin on mutta jos sotilaat olisi japanilaisia ja tapahtuma paikkana Japani niin mitä luulisitte? Saamelaisten puolestako he taistelisivat?

 Battle Los Angeles on elokuva jossa Aaron Eckhart osoittaa osaavansa myös toiminnalliset roolit. Eikä pidä unohtaa Michelle Rodriguezia, naista on aina ilo katsoa ja jos nyky naisnäyttelijöistä joku on uskottava kovis ja jopa toiminta elokuviin sopiva niin se on hän.

7/10

IMDb

Battle Los Angeles

DVDCompare

DVD

BluRay

Trailer



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti