keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Bunraku


 Luonto on aina ollut väkivaltainen mutta ihmisen mukaan tulo toi uusia tapoja tappaa jokin räjähdysmäisesti lisää, liki kaiken tuhoutumiseen saakka. Ja vaikka aseet viedään pois niin kierre alkaa alusta hyvin helposti koska ihmisen vallan ja koston halu on ikuinen.

 Hartnettin näyttelemä nimetön Kulkuri on kosto retkellä ja kohtaa matkallaan muitakin joilla on sama missio samaa henkilöä kohtaan. Siinä onkin koko homman peruste ja tästä on saatu aikaiseksi kaksi tuntinen teos.

 Hienot alkutekstit ja leffan visuaalisuus muutoinkin on alusta lähtien oikeastaan ainoa kantava voima hyvin yksinkertaisessa ja ylipitkässä kostotarinassa johon on yritetty ympätä syvempääkin tarkoitusta lopputuloksen ollessa hidas ja laahaava. Pääosin osaavat ja hyvät näyttelijät, Hartnett ei ole yksi niistä, tekevät parhaansa mutta hahmoja olisi voinut karsia ja siinä samalla kestoakin.

 Faith No Moresta parhaiten tunnettu laulaja Mike Patton on leffassa kertojan äänenä ja ääntä voi kuvailla miellyttäväksi, mieshän on musiikissa uskomaton äänen käyttäjä, ja onhan hän toki tehnyt äänitöitä peli puolellakin.

Tämä nyt on vaan pieni yksityiskohta jolla ei ole juurikaan mitään merkitystä lopputuloksen kanssa, saipahan edes hiukan tekstiä lisää sillä ei tästä paljoa voi kirjoittaa paljastamatta liki kaikkea kun sisältöä ei juuri ole.

4/10

IMDb

Bunraku

DVDCompare

BluRay

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti