lauantai 2. helmikuuta 2013

Ghoulies 4


 Tällä kertaa ghoulit kutsutaan vahingossa, tarkoituksena kutsua jokin suurempi. Eivätkä kaverit halua muuta kuin takaisin kotiin. Ainoa konsti on löytää jalokivi joka on juopon poliisin hallussa ja hän onkin hyvin tuttu ykkösen nähneille. Mutta kiven perässä on myös PVC pukuun pukeutunut nainen ja hänen taustalla oleva pahempi voima joka on itseasiassa yllättäväkin veto.

 Läpi leffan viljellään erilaisia poliisikliseitä ex-suhteineen ja vaikeine aikoineen, huonoja one linereita sekä heikkoja tehosteita ja näyttelijöitä riittää riesaksi asti. Onneksi näistä iso osa saa lopun hyvin äkkiä. Huumori on kolmannen tasoista eli ei juuri naurata ja kauhua ei aihe piiristä huolimatta ole ollenkaan, samoin siis kuin kolmannessa tämäkin.

 Ghoulit on tällä kertaa toteutettu kääpiöillä ja puvuilla jotka on tehty kasvojen liikkuvuuden perusteella betonista sillä minkäänlaista motoriikka ei ole raaskittu rakentaa ja maskit on paksut sekä täysin ilmeettömät. Ghoulies 4 on huonoutta joka jää päähän ja kummempaa en odottanutkaan.

3/10

IMDb

Ghoulies 4

DVDCompare

Ghoulies 4

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti