maanantai 11. helmikuuta 2013

Silent Hill: Revelation 3D


 Ensimmäisestä tuttu tyttö on jo 18-vuotias eikä hän ole päässyt kasvattamaan juuria minnekään koska on joutunut olemaan pakomatkalla isänsä itsesuojeluna tekemän tapon vuoksi. Tai näin hänelle on vaitetty mutta totuushan on jotain tyystin muuta. Kun isä kaapataan ja kodin olohuoneen seinälle on kirjoitettu unista tuttu kaupungin nimi niin pelastusmatka alkaa uuden koulu tuttavuuden kanssa.

  Näin pitäisi alkaa matka helvetin porteille, pelon ja kauhun tyyssijaan mutta matka on lähinnä sekasotku kohtauksia joista osa on turhia ja lopuissa on hätäilyn maku, on saatu hyvä idea, tai otettu pelistä, mutta niitä ei ole osattu hyödyntää eikä kaikkien kohdalla ole edes mietitty käykö tarinaan ollenkaan ja muutama kohtaus onkin täysin irrallinen. On tuskastuttavaa rautalanka vääntämistä että kaikki varmasti ymmärtää mistä on kyse ja jopa ns välipomo meininkiä. Niille jotka ei pelaa niin tämä tarkoittaa sitä että on tapettava joku pikkupomo päästäkseen lähemmäksi pääpahista.

 Visuaalinen puoli oli yksi ensimmäisen kantavia voimia ja se onkin ainoa mikä tässä edes jotenkin toimii mutta sitäkin on uhrattu 3D: n ehdoille ja huonon ohjaajan käsissä, joka on myös toiminut käsikirjoittajana, tämäkin osasto on kärsinyt pahasti.

 Seurasin leffan tuotantoa puolella silmällä siitä lähtien kun kuulin että tämä on tulossa ja ohjaajan vaihtuessa suhteellisen pian "taiteellisten erimielisyyksien" vuoksi tuli ensimmäinen hälytys. Kun käsikirjoitusta uusittiin useampaankin otteeseen oli se toinen, 3D kolmas ja julkaisun siirtäminen uusintakuvauksien vuoksi neljäs. Merkit piti paikkansa.

4/10

IMDb

Silent Hill: Revelation 3D

DVDCompare

DVD

BluRay

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti