sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Resident Evil: Degeneration


Kun tuli toinen katsottua niin käytinpä ensimmäisenkin soittimessa uudestaan. Umbrella on jo tässä vaiheessa muinainen muisto mutta kaiken on ottanut haltuun WilPharma ja nimi onkin ainoa joka on muuttunut. Bioterrorismi on päivän sana ja kun Harvardvillen lentokentällä tapahtuu zombi hyökkäys umpikieron senaattorin nilkin (eli normi poliitikko) läheisyydessä niin paniikki on valmis viruksen levitessä. Aivan kuin tämä ei olisi tarpeeksi niin terminaaliin rysähtää myös laskeutumassa ollut lentokone jossa on lisää viruksen saatuttamia ihmisiä. Kaaos on pian valmis ja asioiden salailu, syyllisten käsien pesu ja syyttömien syyllistäminen rahan nimissä on päättäjille tärkein prioriteetti.

  Tämä on puhdas zombi elokuva verrattuna Damnationiin ja tarina sijoittuu neljännen ja viidennen pelin väliin mutta pikkuisen päätään vaivaamalla tämän voi katsoa itsenäisenä elokuvana sillä alussa käydään pikaisesti läpi Raccoon Cityn, eli koko tapahtuma ketjun alkupisteen, tapahtumat. Damnationin katsomiseen tarvitsee minun mielestä jo tuntemusta peleistä kaiken ollessa jo erilaista, zombiosasto on siinä vaiheessa tarinaa sivuseikka ja se pienempi paha kaiken muun keskellä.

 Osa hahmoista on karikatyyrejä kuten jatko-osassakin mutta sellaisen antaa helpommin anteeksi CGI animaatiossa joka sijoittuu peli maailmaan kuin missään muussa vaikka silti se ärsyttää. Teknisesti Damnation on hienompi mutta julkaisujen välillä onkin jo neljä vuotta joka on pitkä aika missä tahansa tietokoneisiin liittyvässä asiassa. Elokuvana taas tämä on selkeästi parempi tarinaltaan eikä sisällä läheskään niin paljon turhia kikkailuja.

Resident Evil lisänä 8/10
Elokuvana                7/10

IMDb

Resident Evil: Degeneration

DVDCompare

DVD

BluRay

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti