perjantai 1. maaliskuuta 2013

Arachnid


 Takaisin tukikohtaan matkalla oleva lentäjä näkee tunnistamattoman lentävän esineen ja lähtee seuraamaan tätä. Sillä seurauksella että joutuu turvautumaan laskuvarjoon ja kuinkas ollakaan, samainen U.F.O. on tippunut viereisen puun taakse vaikka viidakkoa olisi riittänyt pidemmällekin. Jotain pakenee paikalta eikä silminnäkijöitä jää. Tältä samaiselta alueelta löytyy hiukan myöhemmin jonkinlaisen myrkytyksen saaneita ihmisiä eli lääketieteellinen tutkimuskunta on lennätettävä paikalle. Aseistettuna tietysti ja kaikkea mikä liikkuu mutta ei nähdä kunnolla, ammutaan. Hyvin tieteellistä siis. Mutta aseistus tulee tottakai tarpeeseen koska pian jopa punkit ovat ammuttavan kokoisia.

 Tämä on yksi Brian Yuznan Espanjaan perustaman Fantastic Factoryn tuotannoista joiden taso on ollut tasaisen heikkoa muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Eikä tässäkään juuri hurraamista ole vaikka ns ötökkä kauhu onkin lähellä sydäntä mutta alle 600 000 dollarin budjetilla on tällä kertaa saatu aikaan sitä mitä taitamaton saa aikaan eli huonosti näytellyn, mitään tunteita herättämättömän tekeleen jolle ei jaksa edes nauraa. Loppupuolella on muutama kohtaus joissa on yritystä mutta tuskin kannattaa niiden vuoksi katsoa ellei huonous kiinnosta.

 Pienenä lisänä tähän on Suomi version outoudet: Kannessa ja valikossa lukee 8 Legs-Kuoleman Verkko ja alkuteksteissä Arachnid ja leffan käännös on tässä kohtaa Hämähäkit. Taattua laatua siis kaikin puolin.

2/10

IMDb

Arachnid

DVDCompare

DVD

Trailer



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti