torstai 2. marraskuuta 2017

Broken Lizard´s Club Dread


 Pleasure Island on Costa Ricassa oleva bilesaari jota isännöi Coconut Pete. Saarelle kokoontuu toinen toistaan tyhmempiä hamppupäitä joille menee hauskanpidon ohella myös pilleri jos toinenkin mutta on joukkoon eksynyt muutama oikea ihminenkin. Kuten myös joku joka haluaa päästää päiviltä myssypäiden ohella muitakin.

 Joskus (Minun kohdalla useastikin) herää kysymys: Miksi jatkaa elokuvan katsomista jos on joutunut aikaisemmin keskeyttämään katsomisen kolmesti ennen varttitunnin täyttymistä?

 No, tällä kertaa syynä oli Bill (R.I.P.) Paxton josta olen aina pitänyt eikä mies tälläkään kertaa huono ole vaan rooli oikuttelevana eilispäivän tähtenä menee sujuvasti, aivan kuten menee lopulta itse elokuvakin kunhan pääsee ohi 25 minuutin pyykin.

 Enkä tarkoita että elokuva muuttuisi varsinaisesti hyväksi mutta sopivan pöljän viihteelliseksi se kyllä muuttuu kuten myös slashereille sekä niiden kliseille hyvin irvailevaksi teokseksi. Verta leffassa on kohtalaisesti ja valtaosa näyttelijöistä on hyviä.

 Vaikka mistään mieleenpainuvasta mestariteoksesta ei Club Dreadin kohdalla voida puhua niin uskoisin että Brittany Daniel tulee jossain vaiheessa kummittelemaan uniini. Ja mahdollisesti Lindsay Price. TERVETULOA!

7/10

IMDb

Club Dread

DVDCompare

DVD

Trailer

Club Dread

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti