sunnuntai 5. marraskuuta 2017

Life


 Kansainvälisen avaruusasema ISS:n miehistö tekee sen mistä ihmiskunta on unelmoinut jo vuosisatoja: Se löytää maan ulkopuolista elämää. Erään Amerikkalaisen koulun oppilaat saavat kunnian nimetä tämän yksisoluisen ihmeen Calviniksi mutta Calvinin yksisoluisuus on yllättävän monipuolinen. Sekä aggressiivinen.

 Pidän avaruushirviö elokuvista joten kun Lifen traileri tuli vastaan niin leffa meni pakko nähtävien listalle. Eikä Life ole huono tai tyystin turha mutta eipä tätä olisi ollut pakko nähdä saatika tehdä.

 Sillä Lifen kaltaisia tusinatuotoksia löytyy maailmasta pilvin pimein ja ainoa asia mikä tämän erottaa lukuisista muista on hirviö jollaista ei ole ainakaan minulle tullut vastaan. Calvin on myös hyvin toteutettu vaikkakin pari kymppiä lisää CGI budjettiin olisi tehnyt terää. Näyttelijät on pääosin laadukkaita sekä yllättävän nimekkäitä tällaiseen elokuvaan ja heistä Jake Gyllenhaal on kameran edessä jopa normaalia enemmän hukassa olevan oloinen ja se on jo todella paljon.

 Ryan Reynoldsin mukana olo on myös hiukan mysteeri mutta kai hänkin haluaa kokeilla uusia asioita. Tai sitten on jonkun sopimuksen pakottamana joutunut lähtemään tähän, kuka tietää.

 Leffassa on kiitettävästi (CGI) verta ja väkivaltaa mutta tylsistyminen oli useasti todella lähellä mutta kai tämä johonkin tylsään sunnuntai aamuun kävisi. Tosin parempiakin vaihtoehtoja löytyy paljon.

5,5/10

IMDb

Life

DVDCompare

Blu-Ray

4K

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti