torstai 16. marraskuuta 2017

Sodoma´s Ghost


 Kuusi kaverusta yrittää päästä Pariisiin ennen yötä, auton valot kun on heikonlaiset. "Oikotie" vie heidät vanhalle talolle keskellä ei mitään joten yöpyminen talossa on järkevältä vaikuttava vaihtoehto. Toinenkin yö menee kun he eivät löydä tietä pois ja kolmaskin tulee pakosta vastaan, auton piru kun lakkaa toimimasta. Talon synkkä historia on valmiina toistamaan itseään.

 Liki kolme vuotta sitten The Black Catin katsottuani päätin että katson Lucio Fulcin tuotannosta niitä vähänkään kiinnostavan tuntuisia jotka on jäänyt näkemättä. Harkinta/hankinta kesti ja Touch of Death piti vielä jotain uskoa yllä.

 Sitten tuli tämä paska vuoroon ja usko romuttui ainakin toviksi sillä Sodoma´s Ghost on surkea esitys, olkoonkin että reittä/rintaa leffassa on kiitettävästi. Muuta tässä ei sitten olekaan huonojen hahmojen sekä heikkojen näyttelijöiden lisäksi. No, kohtalaisen hyvin toteutettuja tehosteita on jokunen, aivan kuten niitä surkeitakin. Jotain Naziploitation-leffaa tästä on saatettu yrittää mutta moiseen Sodoma´s Ghostissa on liian vähän kaikkea muuta paitsi paljasta pintaa

 Fulcin leffoissa on useasti WTF! loppuratkaisu ja monesti ne on toimineet, tällä kertaa vitut*skäyrä nousi omiin sfääreihinsä. Jos haluatte tietää miksi niin katsokaa tämä, en kumminkaan suosittele. *ittu ei se Manhattan Baby ollutkaan Fulcin huonoin, saas nähdä mitä muutama muu ennennäkemätön tarjoaa.

2/10

IMDb

Sodoma´s Ghost

DVDCompare

DVD

Leffa

Sodoma´s Ghost

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti