tiistai 14. marraskuuta 2017

Horror Rises From the Tomb


 Hihhulit tappoivat "noitia" milloin mistäkin syystä ja syytöksillä ei koskaan ollut totuuden kanssa mitään tekemistä, kyse oli vain kateudesta, vihasta ja vainoharhoista. No nuo on Nurisijan mielipiteitä mutta niin tehtiin historiassa kuin elokuvissakin. Tässä tapetaan parikin noitaa mutta tällä kertaa oikeita ja kun noidista on kyse niin kirouksia latelee tulevillekin sukupolville hamaan tappiin asti. Ja tietenkin vuosien jälkeen kiroukset käy toteen.

 Paul Naschy on Eurooppalaisen kauhun suurimpia nimiä. Se että miksi näin on ei ole minulle avautunut koskaan sillä mielestäni miehen tuotokset ovat kaikin puolin teennäisiä, epäuskottavia eikä niissä ole juurikaan tunnelmaa. Tai tuo pätee ainakin niihin jotka olen nähnyt.

 Kuten tähänkin (Alkuperäiseltä nimeltään El Espanto Surge de la Tumba ja en aio sitä nimeä tästä käyttää koska en jaksa joka kerta varmistella että meniköhän nimi nyt oikein) eli ei Naschysta vieläkään minulle mitään kauhun ikonia tullut. Mutta roskakauhun omalaatuinen edustaja hän kieltämättä on sillä vaikka mitään uskottavaa ei tässäkään leffassa ole niin jokin oma pikku juttu tässäkin on jonka vuoksi tämänkin jaksoi loppuun asti ilman v*tutusta

 Kenties se on elokuvan läpi kestävä koomisuus sillä leffassa ei ollut montaakaan kohtausta jonka olisi voinut katsoa hyvyilemättä tai hymähtelemättä, saatoin jopa nauraakin muutaman kerran. Välillä saattoi tosin olla itkukin lähellä puhtaan huonouden puskiessa kohti näköelimiä.

 Elokuvassa on synkkä alavire koko ajan sillä kaikki on lohdutonta ja ah niin angstista mutta silti itse laittaisin tämän komedia osastolle jos tämä hyllyyni jäisi. (Tosin minulla ei ole leffat genreittäin animaatioita lukuunottamatta.)

3,5/10

IMDb

Horror Rises From the Tomb

DVDCompare

DVD

Blu-Ray

Trailer

Horror Rises From the Tomb

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti