perjantai 3. marraskuuta 2017

The Slayer


 Kay on herkkä taiteilija joka maalaa uniaan, painajaisiaan. Mutta kun hän lähtee miehensä, veljensä ja tämän vaimon kanssa lomalle syrjäiselle saarelle niin käy ilmi että viimeaikoina hän on maalannut tulevia tapahtumia, myös niitä painajaismaisia.

 Elokuvien, varsinkin kauhuelokuvien, keskeinen sekä merkittävä asia on se että päähenkilöstä välittää. Hänen tuskaan ja ahdinkoon eläytyy edes jossain määrin jotta voisi myötäelää  hänen kanssaan elokuvan tapahtumissa. Sukupuolella ei ole väliä.

 Tässä moisesta ei ole huolta sillä Kay on todella ärsyttävä vinkuja jollainen on ansainnutkin joka s*atanan painajaisen ja paskan asian maailmassa ja hän joutaisikin kuolla jo heti alussa. Mutta koska kyseessä on päähenkilö nin arvatkaapa huvikseen kuoleeko hän heti ensimmäisenä, tai ollenkaan? Ja onko kyseinen hahmo melkein jatkuvasti kuvassa silloin kun ei kuvata muiden kohtaloa? Joille kuoleman on pakko olla siunaus, pääseepähän eroon rasittavasta sukulaisesta.

 Kuolemissa on kumminkin jotain kekseliäisyyttä sekä verta mutta uskottavuutta ei niissäkään ole kuten ei oikeastaan koko roskan missään osa-alueessa. Eikä tässä ole edes kunnon roskan arvojakaan eli enpä keksi syitä miksi tälle kannattaisi uhrata elämästään yhtään minuuttia.

2,5/10

IMDb

The Slayer

DVDCompare

DVD

Blu-Ray

Trailer

The Slayer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti