tiistai 7. marraskuuta 2017

Chopping Mall


 Park Plazan ostoskeskus saa uudet yövartijat: Kolme robottia jotka on ohjelmoitu tainnuttamaan rikolliset, työntekijöiden turvallisuutta vaarantamatta. Mutta kuinkas ollakaan, salama rikkoo robottien ohjauskeskuksen jonka jälkeen on aivan sama oletko rikollinen vai et, joka tapauksessa pääset hengestäsi.

 Tosin robottien osumatarkkuus on Stormtroopereiden tasoa. Mutta: Jim Wynorski ei ole laadun synonyymi, tosin osa miehen elokuvista on todella viihdyttäviä ja Chopping Mall on yksi niistä. Suuri syy kohdallani on se että tässä on todella paljon kasari "tähtiä" aikansa kauhuelokuvista, jos tunnette yhtään aikakauden genreä niin katsokaa vaikka IMDb:stä.

 Vaikka leffasta löytyy moka jos toinenkin niin sehän vain kuuluu B-luokan tuotoksiin, pääasia on että homma etenee jouhevasti ilman turhia lässytyksiä, hahmojen syvennyksiä tai muuta ylimääräistä sälää joita ei yksinkertaisesti tarvitse olla joka hiton leffassa. Kun pidetään B-huttu sopivan tyhjäpäisenä niin niitä harrastavat pysyy tyytyväisenä, olkoon syvällisempi kama muun kaltaisia tuotoksia varten.

 Chopping Mall on hyvä elokuva joka on hieno osoitus siitä kuinka toimivaa, aivotonta viihdettä osattiin tehdä pienellä rahalla 30 vuotta sitten.

8/10

IMDb

Chopping Mall

DVDCompare

DVD

Blu-Ray

Trailer

Chopping Mall

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti