lauantai 4. marraskuuta 2017

Colossal


 Glorialle maistuu viina ja bilettäminen kavereiden kanssa on tärkeämpää kuin mikään muu. Joten naiselle tulee yllätyksenä kun poikaystävä pistää hänet pihalle eikä Glorialle jää muuta vaihtoehtoa kuin muuttaa asumaan vanhempiensa lattialle, talo kun on täysin tyhjä. Vanhojen kavereiden kohtaaminen tuo jotain sisältöä elämään mutta se tuo myös kaljoittelua sekä jonkin oudon oikun kautta jättimäisen hirviön joka tuhoaa Seoulia.

 Anne Hathaway ei kuulu suosikki näyttelijöihin mutta toisinaan hän onnistuu rooleissaan hyvin. Eikä hän tässäkään huono ole mutta muista syistä johtuen leffa ei jaksa kantaa 110 minuuttista kestoaan loppuun asti.

 Mikä on sääli sillä leffan perusideahan on jotain uutta ja jos kestosta olisi saatu pois vartin verran, ja se olisi ollut tehtävissä, niin Colossal olisi ollut huomattavasti parempi kokonaisuus. Nyt leffa on kiinnostava vain sen perusideansa ansiosta ja loppuun kahlaa sen takia että loppu ratkaisun haluaa nähdä.

 Joka nyt kieltämättä oli niin ja näin mutta hei, oli sekin jotain uutta. Tosin loppukin vain lisäsi v*tutusta hassatusta potentiaalista jota Colossalissa oli paljon.

 Colossal lupasi runsaasti mutta ei lopulta juurikaan lunastanut niitä lupauksia eikä tämä tietenkään ole ensimmäinen leffa joka on ollut pettymys mutta jostain syystä tällä kertaa se pettymys vain tuntui pahemmalta. Ei olisi pitänyt odottaa liikoja.

5/10

IMDb

Colossal

DVDCompare

Blu-Ray

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti