lauantai 28. maaliskuuta 2015

Wrong Turn 6: Last Resort - Unrated


 Danny perii Appalakkien vuoristossa olevan Hobb Springs-hotellin joka on kuuluisa parantavista lähteistään. Mukaan perintöä tarkistamaan hän ottaa joukon kavereitaan jotka ovat sitä laatua ettei ole ihme että mielenterveysongelmista kärsivän miehen ranteissa on pahoja arpia. Hotelli on hiukan ränsistynyt mutta siinä on hyvätkin puolensa, tosin niihin ei kuulu henkilökunta eikä Länsi-Virginian omat sekopäiset sisäsiittoiset jotka haluavat tappaa kaiken kahdella jalalla liikkuvan.

 Onneksi sillä henkilöhahmoista ei löydy ensimmäistäkään jonka edes haluaisi säilyvän hengissä. Mitä he*vettiä nykypäivän käsikirjoittajien päässä oikein liikkuu? Minne on kadonnut slasher-elokuvista hahmot joiden sympaattisuus tai joku muu positiivinen piirre antoi jotain syytä jännittää tai välittää edes hiukan hahmon kohtalon puolesta? Ja minne on kadonnut tunnelma ylipäätään?

 Joten kun sarjan viides osa oli jo heikko esitys niin mitäpä luulette että kuudes, prequel-trilogian kolmas, on? No, ei aivan niin huono kuin itse luulin sillä käsikirjoituksessa on edes hiukan enemmän yritystä kuin kolmessa edellisessä oli ja myös tapoissa on otettu hiukan järkeä käteen naurettavien yliampumisien ohella sillä vaikka tässä niitäkin on niin tekijöiden vaihtaminen on tehnyt jonkun verran terää. Mutta parista parannuksesta huolimatta niitä huonoja puolia raivostuttavien hahmojen ohella on muitakin sillä leffassa ei ole tunnelmaa ja vaikka tarinaa onkin saatu lisää jo tapahtumapaikankin ansiosta niin tylsähän tämä on, todella tylsä.

 Wrong Turn- sarjan pari ensimmäistä oli kohtalaisia mutta kun alamäki alkoi niin loppua sille ei tullut neljännen pientä nousua lukuunottamatta. Onneksi tämä on näillä näkymin viimeinen Wrong Turn mutta koska viides ja tämäkin jätti mahdollisuuksia jatko-osiin niin ihme on jos näitä ei joku päivä tulisi lisää. Jippii...

2,5/10

IMDb

Wrong Turn 6: Last Resort

DVDCompare

-----

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti