keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Howling 7: The Mystery Woman


 Kuukausi sen jälkeen kun sirkus on poistunut kaupungista löytyy Barstown liepeiltä matalasta haudasta miehen ruumis jonka on todennäköisesti tappanut suuri susi. Paikallinen pastori väittää murhaajaksi ihmissutta ja samoihin aikoihin kaupunkiin saapuu Australialainen Ted joka kiinnittää paikallisten huomion, hyvässä mielessä. Mutta koska Ted on ulkopuolinen ja hänkin salailee jotain niin ketähän syytetään kun paikallisen motellin yksi asukas katoaa? Ja siinä vaiheessa kun ruumiita alkaa löytymään on Ted todella suuressa kusessa.

 Gary Brandner tuskin tiesi millaiseen p*skamyllyyn hänen kirjansa joutuisivat vielä vuosien päästä oikeuksien myynin jälkeen sillä Howling-elokuvat ovat takuulla yksi surkeimmista pidemmistä elokuvasarjoista ja ainoastaan ensimmäinen on hyvä. No, onneksi tämä on viimeinen ellei remakea lasketa ja sitä en aio katsoa.

 Tämä Clive Turnerin ohjaama/käsikirjoittama/tähdittämä seitsemäs osa viittaa kuudenteen mutta jatkaa osin viidennestä (viidennellä ja kuudennella onkin pieni yhteys), yhdistäen mukaan myös neljännen tarinaa joissa tämän ohjaaja Clive Turner näytteli ja hän oli myös elokuvien käsikirjoittaja/tuottaja.

 Turner on siis ollut sarjassa aikaisemmin mukana jo kolmessa osassa käsikirjottajana, näyttelijänä sekä tuottajana mutta mies ei ole kyllä oppinut virheistään mitään vaan on saanut tähän kasattua kaikki sarjan heikkoudet: Huonot tehosteet, surkean huumorin, p*skat roolisuoritukset ja hahmot joilla ei ole hitonkaan väliä.

 Pieni plussa on kumminkin se että Clive Turner edes yrittää saada sarjan myöhempiin osiin jotain yhtenäisyyttä mutta huonohan tämä on, todella, todella huono.

1/10

IMDb

Howling 7: The Mystery Woman

DVDCompare

DVD

Trailer (Jota en löytänyt mutta 13 ensimmäistä minuuttia olkaatten hyvät.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti