lauantai 7. maaliskuuta 2015

Carnosaur 3: Primal Species


 Armeijan kuljetussaattueen kimppuun hyökätään ja terroristit kuvittelevat saavansa saaliiksi uraania. Lastina on kumminkin kylmähorroksessa olevia velociraptoreita jotka heräävät ovien avauksen seurauksena konttiin pääsevän lämpimän ilman vuoksi. Joten armeijalla ei ole vaikeuksia seurata tekijöitä Los Angelesin satamaan kun poliisit tekevät ilmoituksen kiinniottamastaan henkilöstä joka horisee hirviöistä. Mutta poliisit ovat ennättäneet jo terroristien tykö ja avanneet toisenkin kontin.

 Siinä missä Carnosaur ja Carnosaur 2 oli hauskaa sekä hyvää roskaa niin kolmanteen tullessa otetaan takapakkia. Pääsyy siihen on surkeat hahmot sekä suurelta osin huonot näyttelijöiden suoritukset mutta elokuvaa pitää pinnalla jopa entistä hölmömpään suuntaan viety tarina ja vaikka tässäkin on kaikuja Aliensista niin omaakin on jonkun verran saatu aikaan.

 Leffassa on kohtalaiset tehosteet, joiden tekijät on suurelta osin vaihtuneet, mutta kun puulaatikotkin kipinöivät luotien osumista niin uskottavuus on kauttaaltaan heikoilla kantimilla. Mutta sillä ei tämän kaltaisissa ole mitään väliä vaan se kuuluu asiaan. Leffan musiikit on osittain pöllitty John McTiernanin loistavasta Predatorista, tosin juuri sen verran muunneltuina ettei niihin ole uskoakseni tarvittu ostaa oikeuksia.

 Eli Roger Corman jatkaa tälläkin kuuluisaa perinnettään vaikka aikaisemmista ei kuvamateriaalia kierrätetäkään ja huonompiakin mies on tuottanut, itseasiassa todella paljon, ja vaikka tämä päättääkin Carnosaurit niin tarinahan "jatkuu" vielä kahdessa jo ensimmäisen Nurinassa mainitsemissani epävirallisissa jatkoissa. Niistä taas ehkä joskus.

6/10

IMDb

Carnosaur 3:Primal Species

DVDCompare

-----

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti