tiistai 17. helmikuuta 2015

Zombie Virus on Mulberry Street


 Casey on kotiutumassa veteraanien sairaalasta helleaallon kourissa olevaan New Yorkiin. Matkaa hidastaa metroissa tapahtuneet rottien hyökkäykset joiden johdosta Manhattanin metrojärjestelmä suljetaan ja kävelymatkalla on pituutta. Kävellessään Casey huomaa ettei kaikki ole kunnossa eikä koti Mulberry Streetillä ole säästynyt kaupunkia riivaavasta ongelmasta jossa rotat ovat vain alkua sillä niissä oleva virus saa ihmisissä aikaan muutoksia.

Elokuva alkaa hitaasti, todella hitaasti sillä leffan keskeisiin hahmoihin tutustutaan kaikessa rauhassa. Mikä ei sinällään ole paha asia sillä kun persoonallisiakin piirteitä omaava virus alkaa jylläämään niin realistisen oloisista ja hyvin näytellyistä hahmoista sekä niiden kohtalosta jopa välittää.

 Ongelmaksi muodostuu kumminkin raivostuttava, liki koko ajan tärisevä ja heiluva kuvaus ja se tosi asia ettei elokuvassa ole muuta hyvää kuin hahmot. Viruksen saastuttamat "zombit" ovat sen verran zombeja kuin mm 28 Days Laterissa on nähty eli eläviä, joskin muuttuneita, ihmisiä jotka omaavat pulssin ja kuolevat muutenkin kuin tuhoamalla niiden aivot.

 Zombie Virus on Mulberry Street on kohtalainen yritys luoda jotain omaa sekä synkkää mutta rahkeet siihen ei ole kumminkaan riittäneet muuten kuin synkkyyden osalta sillä viruksen pientä erilaisuutta lukuunottamatta näitä on nähty jo liikaakin. En tosin ole varma onko "zombien" ulkonäkö tarkoitettu jonkinlaiseksi mustaksi huumoksi sillä niissä kieltämättä on piirteitä sellaiseksi joten voi olla etten vain tajunnut tekijöiden tarkoituksia.

5,5/10

IMDb

Zombie Virus on Mulberry Street

DVDCompare

DVD

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti