lauantai 21. helmikuuta 2015

WolfCop


 Lou Garou on apulaissheriffinä Woodhavenin pikkukaupungissa mutta miestä kiinnostaa enemmän ryyppäminen kuin työnteko. Töitä on kumminkin toisinaan tehtävä ja kun hän on tutkimassa nuorisojoukon ryyppäämisestä aiheutunutta valitusta metsässä niin sen jälkeen hänessä alkaa tapahtumaan muutoksia, parran pirukin kasvaa nopeammin takaisin kun sen ehtii ajelemaan. Kun pormestariehdokas löytyy metsästä kurkku auki revittynä huumeruisku kädessään vaalien ja vuosittaisen Drink'n'Shoot tapahtuman alla niin Loun öiset muutokset ottavat nopeasti rajumman suunnan. Mutta ovatko muutokset pahasta?

 WolfCop on kanadalainen kauhukomedia jota odotin pitkään mutta jolta en loppujen lopuksi uskaltanut paljoa odottaa. Syynä oli se että kauhukomediat toimii liian harvoin koska tekijät yleensä alkavat varomaan liikaa ylilyöntejä joita tällaiset tarvitsee. Vaikka aiheella ei nyttenkään revitellä niin paljon kuin voisi niin silti WolfCop sisältää sopivan sekopäisiä ideoita jollaisista kasari B-huttu fani pitää ja monessa mielessä ainoa mikä tämän erottaa 30 vuoden takaisista tuotoksista on terävämpi kuvanlaatu ja paremmat näyttelijät.

 Myös leffan tehosteet toimii hyvin ja mukavan perinteinen ihmissusi lämmittää sydäntä, syynä suden ulkonäköön on tosin todennäköisesti raha sillä sen verran yksinkertainen se on. Kun sudeksi muuttuminen on otettu Pohjois-Amerikan intiaanitarustoista niin se on jotain muuta kuin mitä useissa muissa elokuvissa on ollut mikä on myös plussaa. Myös ensimmäinen muutos ihmisestä pedoksi näytti asioita joita en ole muissa vastaavissa nähnyt, kusella käyminen voi olla yllättävääkin.

 Valitettavasti leffa ei kanna aivan loppuun saakka, vaikka sekin on yllättävän persoonallinen, mutta silti WolfCop on hauskaa ja paikoitellen veristäkin B-luokkaa.

6,5/10

IMDb

WolfCop

DVDCompare

BluRay

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti