tiistai 24. helmikuuta 2015

Horror in the Attic


 Trevor on tuomittu tyttöystävänsä murhasta määräämättömäksi ajaksi mielisairaalaan. Ongelma on ettei mies muista tehneensä murhaa ja pää on muutoinkin pahasti sekaisin sillä unet sekä näyt mitä hänellä on eivät ole sieltä mukavimmasta päästä. Myös 4 menetettyä vuotta elämästä kokeellisen leikkauksen jälkeen tuottaa hankaluuksia mutta kun hänet siirretään avoimempaan laitokseen parantumaan niin asioiden pitäisi mennä parempaan suuntaan. No, sanoppa se pääkopalle joka jatkaa oireiluaan ja niinpä Trevorin on jälleen vaikea erottaa todellisuus kuvitelmasta.

 Horror in the Atticissa on moni asia kohdallaan: Juoni on hyvä vaikkakaan ei erityisen persoonallinen (tuo alun kuvailu ei kumminkaan kerro kaikkea), leffa on hyvin kuvattu sekä lavastettu ja näyttelijät kuten Ted Raimi, Seth Green, Wendy Robie ja varsinkin Jeffrey Combs ovat aina hommansa osaavia. Vilahtaapa tässä minuutin verran eräs Alice Cooperkin ja tässä hänellä on jopa vuorosanoja, toisin kuin Prince of Darknessissa.

 Se mikä taas ei ole kohdallaan on ohjaus, editointi, tarinan kuljetus ja pääosassa oleva Andras Jones joka on yli puolet elokuvasta täysin hukassa. Ja puolet tästä elokuvasta on aika paljon sillä kestoa tällä ainakin tuntui olevan liikaa vaikkei 95 minuuttia nyt loppujen lopuksi paljon ole.

 Kyvykkäämpi ohjaaja olisi varmaan saanut tästä jos ei nyt välttämättä hyvän niin ainakin siedettävämmän, nyt elokuva on vain typerää muka syvällistä halluilua varustettuna joistain hyvistä biiseistä huolimatta p*skalla soundtrackillä joka ei sovi elokuvaan lainkaan.

3/10

IMDb

Horror in the Attic

DVDCompare

DVD

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti