sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Fertile Ground


 Kun Emily saa keskenmenon niin hän ja Nate muuttavat maaseudulle uutta alkua varten. Naten vanha sukutila tuntuukin aluksi hyvälle vaihtoehdolle mutta ennen kuin kaikki tavarat on saatu purettua käy selväksi että jotain outoa on meneillään.

 After Dark Films on tällä hetkellä varmaan Troman ohella yksi eniten kauhuelokuvia tuottavista/jakelevista pienyhtiöistä. Mistään laadusta ei voi kumminkaan yhtiön kohdalla puhua sillä The Gravedancers sekä Husk ovat ainoita tuotoksista josta olen tähän mennessä pitänyt ja kammottavan Penny Dreadfulin sekä heikon The Abandonedin jälkeen olenkin vältellyt elokuvia joissa yhtiön nimi on ollut esillä, varsinkin kun osa niistä on julkaistu täällä pääosin surkeassa Dark Label-sarjassa. Tämäkin olisi ollut viisainta jättää katsomatta mutta kun leffa löytyi eurolla kirpparilta niin enpä voinut vastustaa kiusausta.

 Fertile Ground on tylsä ja tunnelmaton sekä tarinaltaan tuttuakin tutumpi tusinatuotos jollaisia ei koskaan voi olla liian vähän. Mitään yllätyksiä ei ole, säikyttely yritykset jäävät yrityksiksi ja toimivia piirteitä elokuvassa ei paria kohtausta lukuunottamatta juurikaan ole. No, näyttelijät on ok, hahmot kylläkään ei. Tälle ei kannata uhrata aikaansa.

2/10

IMDb

Fertile Ground

DVDCompare

DVD

Trailer


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti