perjantai 13. helmikuuta 2015

Eaters


 Maailmalla leviää tarkoituksella vapaaksi päästetty virus jota luultiin alkuun flunssaksi mutta pahemmaksihan se tietenkin myöhemmin paljastuu. Ihmisten syntyvyys tippuu nollaan ja sadat miljoonat kuolevat noustakseen uudestaan ja jopa paavi ampuu itsensä maailmanlopun kynnyksellä. Gyno etsii parannusta virukseen ja sitä varten hän tarvitsee koekaniineja mutta koska lähiseutu on jo käytetty niin hänen apurien pitää lähteä hakemaan tuoreita kohteita kauempaa. Matka on vaarallinen mutta pienikin toivo on parempi kuin ei mitään, ongelma vaan on se että vaikka ihmisiä on vähän niin silti valehtelijoita ja oman edun tavoittelijoita riittää.

 Eaters on italialainen zombie-elokuva ja jälleen kerran yksi jota maailma ei olisi tarvinnut. Mutta katsotaanpas kumminkin ensin ne hyvät puolet: Leffassa on gorea ihan kiitettävästi, tarina on kohtalainen sekä varsinkin loppua kohden persoonallinen ja maskeeraukset toimii hyvin.

 Ja sitten ne huonot puolet: Kaikki muu. Tarinaa ei osata hyödyntää, hahmot ovat todella heikkoja kuten näyttelijätkin, ohjaaja täysin kyvytön ja koko touhu on yhtä h*lvetin sekamelskaa rakkaus draamoineen, uusnatseineen, kultteineen sekä idiootteineen. Hitto jos ihmiskunnan viimeiset joku päivä ovatkin samanlaisia kuin tässä niin parempi olisi ettei ketään jäisi jäljelle vaan tämä liki karvaton apinalaji katoasi lopullisesti.

 Kun yksi elokuvan jakeluun syyllistyneistä on Uwe (mm Bloodrayne) Boll niin miksi edes vaivautua katsomaan leffa? Juurikin siksi tietysti ja Eatersistä tulikin jälleen yksi syy lisää vihata pääkoppaansa sillä jos jo trailerit on vähällä aiheuttaa närästystä niin pitäisi vaan älytä antaa elokuvan olla. Taas yksi kirpparilöytö joka joutaa takaisin kiertoon.

2/10

IMDb

Eaters

DVDCompare

DVD

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti