tiistai 17. helmikuuta 2015

ZMD: Zombies of Mass Destruction


 Port Gamble on pieni ja rauhallinen saarella oleva kaupunki jossa kaikki tuntevat toisensa. Väestö on suurelta osin kristillisiä arvoja noudattavia, homoja vihaavia ja kaksinaamaisia lampaita joista ei ole muuhun kuin puhumiseen mistä ei ole hyötyä kun zombiet pääsevät valloilleen keskenään riitelevien pässien keskuuteen.

 No, siinäpähän joutuvat popsituksi. Joku puupää arvostelija on sitten verrannut tätä loistavaan Shaun of the Deadiin. Yhtäläisyyksiä ei juurikaan ole muuta kuin se että kyseessä on zombie komedia, yhdistelmä joka oli Shaunissa onnistuttu tekemään todella hyvin. Tässä taas ei sillä vaikka zombie ja veriosasto onkin tässä hyvää niin huumori on suurelta osin todella surkeaa vaikka muutamia osumiakin on. Siinä missä Shaun onnistui myös hahmojensa osalta niin tämä jää niissäkin todella kauaksi mihin suurin syy on huomattavasti heikommissa näyttelijöissä.

 Ilman hyviä tehosteita ja maskeerauksia, sekä jo mainittua zombie ja verinosastoa, tämä olisi ollut huomattavasti tuskallisempi kokemus sillä hahmoissa oli kolme hyvää ja loput aiheuttivat vain v*tutusta.

 Note to Self: Jos näet kirpparilla, olipa hinta kuinka alhainen tahansa, elokuvan jonka nimessä on sana Zombie niin ota edes hiukan selvää tuotoksesta ennen kuin ostat sen. Sinulla on netti kännykässäsi eikä esimerkiksi IMDb: n kirjoittaminen niin vaikeaa ole vaikka sinulla nakkisormet onkin.

3,5/10

IMDb

Zombies of Mass Destruction

DVDCompare

-----

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti