keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Species: The Awakening - Unrated


 Miranda on opettaja joka asuu setänsä Tomin luona mutta Miranda ei tiedä sitä että hänet on luotu laboratoriossa ja ettei hän ole täysin ihminen vaan hänessä on maapallon ulkopuolisen elämän DNA: ta. Tämä uinuva DNA hänessä kumminkin herää kuolettavin seurauksin mutta sedällä voi olla ratkaisu ja hän vie Mirandan Meksikoon sillä siellä on Tomin entinen kumppani jonka kanssa hän aikoinaan loi naisen. Meksikossa Tom kumminkin huomaa ettei Miranda olekaan ainoa laadussaan vaan heitä on enemmänkin.

 Species 3 päätti alkuperäisen tarinan joten siihen olisi hyvä ollut lopettaa. Tai oikeastaan koko sarjaa ei olisi tarvinnut tehdä ollenkaan sillä H.R. (R.I.P.) Gigerin kädenjäljestä huolimatta näitä ei olisi välttämättä tarvittu, Kai näillä joku on kumminkin voinsa saanut ja saipahan Natasha Henstridge kuuluisuutensa, niin hetkellinen kuin se olikin.

 Species: The Awakening on itsenäinen jatko-osa sarjaan ja veikkaankin että käsikirjoitus on ollut alunperin jonkin muun niminen sillä vain hyvin pienillä muutoksilla tämä olisi voinut olla täysin oma elokuvansa ja sellaisena tämän voikin katsoa sillä uskoisin että myös sellainen joka ei ole muita nähnyt pääsee jyvälle helposti.

 Eikä leffan jyvän löytäminen ainakaan vaikeaa ole sillä yksinkertaista tarinaa väännellään vielä varmuuden vuoksi rautalangasta turhalla jaarittelulla. Toiminnallisemmissa kohtauksissa ei ole juurikaan hurraamista kohtalaisista tehosteistaan huolimatta eikä tissien vilauttelullakaan kokonaisuutta paljoa pelasteta vaikka ei ne ainakaan minua häirinneet.

 Syitä tämän(kään) katsomiseen ei Ben Crossin ohella ole ja tämä(kin) kannattaa suosiolla jättää hyllyyn, olipa sitten kyseessä kauppa, vuokraamo tai kirpputori.

3/10

IMDb

Species: The Awakening

DVDCompare

DVD

Movie-Censorship (VAROITUS! SISÄLTÄÄ SPOILEREITA!!!)

Species: The Awakening

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti