sunnuntai 31. elokuuta 2014

Brutal


 Kun pienessä kaupungissa alkaa tapahtumaan murhia niin ei ole kovinkaan vaativa tehtävä paikallisille lainvalvojille yhdistellä pisteitä ja ymmärtää että liikkeellä on sarjamurhaaja sillä tekijää ei juurikaan kiinnosta piilotella tekemisiään. Ruumiiden määrän kasvaessa joutuu myös läheiset ihmissuhteet koetukselle.

 Käsikirjoittaja/ohjaaja Ethan Wileyn House 2: The Second Story (NurinaNurkka) oli hauska sekä hyvä jatko-osa ja miehen muita töitä onkin ollut tarkoitus katsoa jo pitkään. Kenties olisi ollut parempi aloittaa vaikka Children of the Corn 5:sta (IMDb) mutta tähän nyt tuli ensimmäisenä tartuttua. Valitettavasti sillä Brutal on muutamasta yllätyksestä sekä verisyydestään huolimatta pääosin kammottavaa ihmissuhde lässytystä jonka noin 90 minuuttisesta kestosta 20 on jokseenkin katsottavaa kun taas 70 on liki raivon partaalle ajavaa roskaa. Elokuvan tarina laahaa eteenpäin arvattavaa loppua kohden ja kovasta psykologisesta yrityksestä huolimatta murhaaja itsessään jää jopa tusina trilleri osastosta jälkeen ja esimerkiksi Criminal Minds-sarjassa on huomattavasti enemmän uskottavuutta..

 Kauhun legendat Jeffrey Combs ja Michael Berryman, jonka sairaudesta (Wikipedia) johtuva ulkonäkö melkeinpä pakottaa miehen pysyttelemään kauhuelokuvissa outojen friikkien rooleissa, ovat ne ainoat syyt tämän roskan katsomiseen ja leffa onkin jälleen yksi osoitus Dark Label-sarjan heikosta tasosta, mm Penny Dreadful (NurinaNurkka), eikä tällaisia voi koskaan olla liian vähän.

2/10

IMDb

Brutal

DVDCompare

-----

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti