sunnuntai 24. elokuuta 2014

Legend of Hell


 Kun mies kirosi jumalan niin hän muutti ihmiskunnan historiaa ja sai aikaan sen että ison herran aikoinaan telkeämät olennot vapautuivat, aiheuttaen sotaa ja tuskaa. Helvetin portit jäivät auki ja taistelu pahuuden voimien kanssa jatkui läpi vuosisatojen kunnes yksi nainen saa kuollessaan mahdollisuuden muuttaa historian kulkua. Onneksi hän ei ole tehtävässään yksin.

 Olaf Ittenbach... Niinpä niin. Miehen Legion of the Dead (NurinaNurkka ) oli surkea tekele ja vaikka sen Nurinassa taisin mainita ettei miehen elokuvia välttämättä tarvitsisi enää katsoa niin tässä sitä taas ollaan, kiitos jeebuskirpparin pilkkahinnan ja toivon siitä että Ittenbach olisi kymmenessä vuodessa oppinut edes jotain. Vaan eipä ollut ja vuonna 2012 julkaistu Legend of Hell on aivan yhtä kammottava tekele kuin 2001 ensi-iltansa saanut Legion of the Dead. Näyttelijöiden surkeita suorituksia kruunaa dialogi jollaisen rinnalla jopa George Lucas on maailman paras sanaseppä ja vaikka tarinassa onkin potentiaalia sekä persoonaa (Tosin tästä löytyy pieniä yhtäläisyyksiä hyvään Nintendon GameCubelle julkaistuun Eternal Darkness: Sanity's Requiem-peliin) niin toteutus on ala-arvoinen.

 Ainoat valot tunnelin päässä ovat efektit ja maskeeraukset joissa on jopa jotain laatua sekä veren määrä joka on elokuvassa sitä luokkaa että uskoakseni jokainen splatter-elokuvien ystävä nauttii tässä tekeleessä siitä puolesta. Näistä valopilkuista pitää antaa yksi ylimääräinen piste mutta silti toivon että orastava dementia tekee tehtävänsä ja pyyhkii tiedot tämän roskan olemassa olosta pois, antaen tilaa tarkemmille muistikuville jostain paremmasta. Kuten vaikka siitä hetkestä kun noin 16-kesäisenä onnistuin suututtamaan silloisen tyttöystäväni ja hän tarjosi haarovälilleni maiharia sen verran antaumuksella että taju meni toviksi sillä sekin oli lystikkäämpää kuin tämän katsominen, ainakin näin jälkikäteen ajateltuna.  

2/10

IMDb

Legend of Hell

DVDCompare

-----

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti