lauantai 2. elokuuta 2014

Sharknado 2: The Second One


 Fin ja April selvisivät Los Angelesin haitornadosta ja kirjakin tuli kokemuksista tehtyä. Nyt he ovat matkalla New Yorkiin ja heidän lentonsa joutuu myrskyyn mutta veden, tuulen ja salamoiden seassa on kumminkin hampailla varustettuja sattumia jotka aiheuttavat koneen hätälaskun. Ja jälleen kerran merellä on jotain pahempaakin tarjottavana, tällä kertaa Suuren Omenan asukkaille.

 Ensimmäinen Sharknado (NurinaNurkka) oli kohtalaisen hauska ja sopivan idioottimainen joskin todella epätasainen ja tekemällä tehty elokuva mutta suosiota tuli sen verran että jatko-osa oli väistämätön. Ja miksi ei olisi, ei näiden tekemiseen rahaa niin paljon pala etteikö tuotto olisi taattua. Samaa tekemällä tehdyn makua on myös tässäkin eikä minkäänlaisesta rentoudesta ole tietoakaan vaikka pari päivää sitten ensiesityksensä saanut Sharknado 2: The Second One onkin ehjempi kokonaisuus edeltäjänsä rinnalla. Mutta elokuva on myös huomattavasti typerämpi kuin ensimmäinen, ja se on jo aika paljon sanottu, eikä se itseasiassa haittaa sillä ne typeryydet mitä elokuva tarjoaa tekee tästä viihdyttävänkin, ainakin hetkittäin, ja varsinkin loppu on niin idioottimainen että katsomisen ajoittainen tuska muuttui väkisinkin nauruksi. Näyttelysuoritukset on jälleen kerran sieltä heikoimmasta päästä mutta yllättävän paljon elokuvaan on saatu cameoihin suhteellisen suuriakin nimiä eri aloilta vaikka heidän suuruuden päivät ovatkin jo takana päin.

 Sharknado 2 on täynnä virheitä ja näistä virheistä elokuva onkin kasattu jokseenkin toimivaksi paketiksi. Kolmas osa on jo suunnitteilla (IMDb) joten huonoa CGI: tä on jälleen kerran luvassa noin vuoden päästä eli ilmeisesti Asylum jatkaa porskuttamistaan tuottamalla huonoja hai elokuvia jatkossakin. Katsottavahan sekin sitten aikanaan on.

6/10

IMDb

Sharknado 2: The Second One

DVDCompare

-----

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti