lauantai 30. elokuuta 2014

From Paris With Love


 Reese työskentelee Yhdysvaltojen suurlähettilään palveluksessa Pariisissa ja hän hoitaakin tehtävänsä erinomaisesti. Siinä sivussa hän tekee pieniä sekä hienovaraisia vakoiluhommia mutta Reeselle määrätään vähemmän hienovarainen pari jolla on kiire hoitaa tehtävänsä. Pian Pariisin rikollisjärjestöjen jäsenet alkavatkin harvenemaan amerikkalaisen agentin mellastaessa mutta miksi?

 Ohjaaja Pierre Morel aloitteli uraansa Luc Bessonin siipien suojassa jonka tarinaan tämä perustuukin. Se nyt ei enää nykyään merkitse paljoakaan sillä suuri osa elokuvista joissa Bessonin nimi on viime vuosina näkynyt ei ole laadulla päätä huimannut eikä From Paris With Lovekaan mitenkään muistiin painuva mestariteos olekaan. Mutta viihde-elokuvana leffa kumminkin täyttää tehtävänsä hyvin ja aivokopan nollaaminen onnistuu ilman sen kummempaa yrittämistä toiminta kohtauksen tullessa toiminta kohtauksen perään. Mukaan on saatu sen verran tarinaa ja juonen käänteitä kuin tällaisessa on ylipäätään tarve eikä ohjaaja Pierre Morel sorru yltiöpäiseen tyylittelyyn paria kohtausta lukuunottamatta eli toimintaan sekä hahmoihin on saatu jopa jotain uskottavuuttakin. Miehen Taken (IMDb) onkin sen verran kehuttu että taidan tämän perusteella viimeinkin ottaa elokuvan katseluun.

  Jos joku lauantai tai sunnuntai aamu on vähemmän hehkeä olo pääkopan kumistessa tyhjyyttään ja vaikka leffa ei varmaankaan paranna olotilaa niin ei From Paris With Love ainakaan pahenna tilannetta aiheuttamalla ylimääräisiä ajatuksia joten tämän katsominen on turvallista jopa seinien kaatuessa päälle.

7/10

IMDb

From Paris With Love

DVDCompare

DVD

BluRay

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti