perjantai 15. elokuuta 2014

Barb Wire - Unrated Version


  Vuonna 2017 Steel Harbor on viimeinen vapaa kaupunki Amerikassa sillä toinen sisällissota on vienyt kansalaisilta viimeisetkin vapauden rippeet eikä baaria pitävällä Barbilla ole helppoa sillä neidon pitää harrastaa palkkionmetsästystä pysyäkseen leivässä ja pitääkseen baarinsa ovet auki. Mutta rahaa tarvitaan aina lisää ja kun numeroita on tarpeeksi niin silloin ei enää vanhatkaan kaunat haittaa, ainakaan paljon.

 Barb Wire perustuu Dark Horsen julkaisemaan samannimiseen sarjakuvaan jossa on potentiaalia hyväänkin elokuvaan eikä tämä ole sellainen. Tekijöiden ensimmäinen virhe oli tietysti lahjattoman silikoniblondin palkkaaminen pääosaan mutta Andersonin nimi oli tähän aikaan kovassa huudossa ja se huuto vaimeni tämän jälkeen ainakin hetkeksi sillä elokuva oli syystäkin haukuttu floppi jonka suurimmat ongelmat löytyy joistain näyttelijöistä sekä hahmoista sillä käsikirjoitus ei ole huono, ei ainakaan  B-asteikolla. Ja B-elokuvana tämä olisi pitänytkin tehdä, kunnon ylilyönneillä ja Troma-asenteella läpi koko elokuvan eikä vain satunnaisesti niinkuin nyt on tehty ja ne kohtaukset ei sovellu elokuvan yleisilmeeseen lainkaan.

 Koko leffaa vaivaa alusta loppuun epätasaisuus hyvän B-hutun ja kammottavan luokattoman roskan välillä ja valitettavasti se kammottava luokaton roska on vallitseva osa kokonaisuutta ja koska en pidä luonnottoman näköisistä naisista niin se on taas yksi syy vähemmän pitää tästä. Mutta tissit, vaikka ne ovatkin silikonipallot, ja niiden näyttäminen ei ole koskaan pahasta.

3/10

IMDb

Barb Wire

DVDCompare

DVD

Movie-Censorship (VAROITUS! SISÄLTÄÄ SPOI.... Hmm, tällä kertaa ei ellei lisäkuvia Pamsun tisseistä ja joitain lähikuvia erinäisistä naisista lasketa spoileriksi. No, VAROITUS! SISÄLTÄÄ TISSEJÄ JA SUUTELEVIA NAISIA!!!)

Barb Wire

Trailer


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti