maanantai 1. syyskuuta 2014

Pig Hunt


 John lähtee ystäviensä kanssa villisikojen metsästysreissullehänen setä vainaansa mökille ja mukaan tietysti pakkautuu miekkosen tyttöystävä mukaan Yoko Onoleimaan. Sedän mökillä ei kaikki ole kumminkaan kunnossa ja Kalifornian syrjäisissä metsissä on tietysti omat vaaransa kuten viljelyksiään vartioivat marihuanan kasvattajat, sekopäiset hipit, paikalliset punaniskat sekä tarinoiden mukaan 1300 kiloinen villisika. No, kaikkia näistä ei onneksi vastaan tule mutta vähempikin riittää.

 Pig Hunt, Suomi version kannessa lukee Weekend Hunt, jäi ohjaaja James Isaacin viimeiseksi ja vaikka miehen uraan mahtui hyviäkin, kuten aliarvostettu The Horror Show (NurinaNurkka) ja suotta haukuttu Jason X (NurinaNurkka), niin Pig Hunt ei ole hyvä kuin hetkittäin. Yritys sekoittaa kauhun eri genrejä jää yritykseksi ja elokuva onkin keskinkertainen kaikilla osa-alueilla. Käsikirjoituksesta olisi pitänyt karsia jokin osa kokonaan pois hahmoja myöten jolloin olisi voitu tuurillaan keskittyä muihin paremmin mutta liika on liikaa ja muutoinkin tekstin hiominen olisi saattanut pelastaa edes jotain sillä muutamat epäloogiset idioottimaisuudet häiritsivät jopa minua.

 Ohjauksessa tai tehosteissa ei ole valittamista ja onhan tämä verinen sekä suhteellisen tyly kokonaisuus mutta kun potentiaalia huomattavasti parempaakin oli niin eipä ne hyvät puolet pitkälle kanna, ei edes se että itse Les Claypool tekee pienen roolin ja onpa miehen basso edustettuna soundtrackilläkin, valitettavasti sitä käytetään liikaakin.

 Hiukan jopa Mad Max 2: sta (IMDb) vaikutuksiaan ammentava Pig Hunt lähtee hyllystäni myyntiin monen muun halvan "löydön" ohella ja jos joku teistä haluaa katsoa tappajasika elokuvan niin suosittele haluun Razorbackiä (NurinaNurkka) joka tekee kaiken paremmin.

4/10

IMDb

Pig Hunt

DVDCompare

-----

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti