keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

The Apparition


 Nuoruuden virheistä joutuu toisinaan maksamaan ja tämän saa huomata Ben joka oli opiskeluaikoina mukana kokeessa jossa yritettiin yhteyttä tuonpuoleiseen. Jotain meni kokeessa pieleen ja kun osa porukasta uusii kokeen joitain vuosia myöhemmin niin he vapauttavat maailmaan voiman joka ottaa sen mitä haluaa, ilman armoa.

 Kuinka paljon onkaan vastaavalla juonella olevia? Ja kuinka moni niistä oikeastaan on edes hyvä? Tämä ei niihin ainakaan kuulu sillä paria kohtausta lukuunottamatta koko teos pitäis hävittää kauhuelokuvan historiasta muiden huonojen tekeleiden kanssa ja ymmärrän vallan mainiosti miksi Warner Bros. purki tämän jälkeen sopimukset Dark Castlen kanssa ja antoi The Apparitionille vasta 2 vuotta valmistumisen jälkeen edes jonkinlaisen julkaisun. Floppihan tämä oli teattereissa ja hyvästä syystä sillä leffassa ei ole tunnelmaa vaikka yritystä kyllä löytyy mutta siinä tulee vastaan PG-13: sta ikäraja joka rajoittaakin sitten joka ikistä muutakin osatekijää mitä kauhuelokuvissa saatettaisiin vaikka tarvitakin että sen saisi toimimaan. No, eipähän joku Tellervo Jussi Perusnössö saa traumoja jos tämän katsoo.

 Näyttelijät ovat elokuvan ainoa valopilkku ja heistä suurin nimi on Tom (Harry Pottereiden Draco Malfoy) Felton joka onkin tehnyt yllättävän paljon kauhuelokuvia Pottereiden ohessa sekä niiden jälkeen ja aionkin tutustua joihinkin niistä. Suurin yllättäjä oli kumminkin Ashley Greene sillä hän on ollut Twilight-elokuvissa ja se ei todellakaan ole laadun merkki.

 Tellervo Jussi Perusnössö ei välttämättä saa tästä traumoja mutta minulla taisi hajota jotain pääkopasta tämän surkeuden vuoksi vaikka ei tämä ole edes huonointa mitä olen nähnyt. Mutta koska The Apparition on suhteellisen tuore elokuva niin joku saattaa ehdottaa tätä katsottavaksi porukalla ja siinä vaiheessa suosittelen joko juoksemaan päin betoniseinää tai sitten revi itseltäsi muutama varvas irti hohtimilla. Ne kun on ne vähemmän tuskalliset vaihtoehdot.

2/10

IMDb

The Apparition

DVDCompare

BluRay

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti