torstai 3. huhtikuuta 2014

Jeepers Creepers 2


 Pohon piirikunnan kauhut alkavat nousta päivänvaloon satojen ruumiiden löytymisen myötä eikä syrjäisen seudun pahuus ole vielä lopettanut tekojaan. Tämän saa kokea Bannon Banthams koripallojoukkue jota kuljettavan bussin rengas puhkeaa keskellä ei mitään, jättäen nuoret lihaksi pedolle.

 Ensimmäinen Jeepers Creepers (NurinaNurkka) oli, ja on, hyvä tunnelmainen kauhuelokuva jonka suurin valtti on Creeper, elokuvan persoonallinen pahuus jonka teoilla on tarkoitus, niin itsekeskeinen kuin se tarkoitus onkin. Häneen (Sillä se hän on, hän, oma persoonansa eikä vain kasvoton "se" tai "jokin"), tutustutaan jatko-osassa paremmin sekä osittain toimivasti, jotkin keinot Creeperin olemassa olon selittämiseen ovat tosin, paremman sanan puutteessa, typeriä ja liian monesta muusta elokuvasta tuttuja.

 Mutta vaikka Creeper toimiikin tässä edelleen hyvin niin muutama muu asia taas ei pääse ensimmäisen tasolle kuten osa hahmoista joiden määrä on lisääntynyt huomattavasti edeltäjäänsä katsottuna, onneksi näyttelijät ovat kumminkin kelvollista tasoa. Elokuvan tapahtuma ympäristö on aiempaa rajatumpi ja toimintaa on lisätty huomattavasti kuten jatko-osissa yleensä on tapana mutta silti leffa laahaa välillä ja keston vähentäminen olisikin ollut tarpeen. Efektit, jopa CGI, ja maskeeraukset ovat yksityiskohtaisempia ja paremmin toteutettuja kuin pari vuotta vanhemmassa ykkösessä mikä on aina plussaa.

 Jeepers Creepers 2 ei ole huono jatko-osa vaikka siinä puutteensa onkin ja ainakin minut tämän katsominen sai haluamaan lisää. Onneksi kolmannen tuleminen näyttää tällä hetkellä todennäköiseltä vaikka julkaisu ajankohta onkin vielä tuntematon. Eli en taida pidätellä hengitystä.

7/10

IMDb

Jeepers Creepers 2

DVDCompare

DVD

BluRay

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti