sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Arthur 3: The War of Two Worlds


 Ihmismaailma sai uuden ongelman kun Maltazard vapautui mutta Arthur ystävineen ei aio luovuttaa vaikka kokoeroa viholliseen on kertynyt kaksi metriä. Onneksi heillä on apuvoimia mutta niin on vastustajallakin eikä taistelusta tule helppo.

 Arthur and the Invisibles (NurinaNurkka) oli kohtalaisen hauska seikkailuelokuva kun taas sen jatko-osa (NurinaNurkka) ei tätä katsojaa juurikaan lämmittänyt. Kolmannessa osassa on ongelmia mutta elokuva on kumminkin huomattavasti tasaisempi kokonaisuus kuin edellinen vaikka ärsyttäviäkin hetkiä on, etenkin alkupuolella, ja kakkosen heikkoudet nousevat jopa enemmän esille kuin sitä katsoessa. Eli mielipiteet toisesta Arthur elokuvasta ei muuttunut paremmaksi. Mutta vaikka kolmas on parempi kuin toinen osa niin silti Arthur 3 jää ensimmäisestä huomattavasti typerämmällä juonellaan, jota ei juurikaan edes ole, ja hektinen tahti yhdistettynä hölmöön sekä lapselliseen huumoriin häiritsee aikuiskatsojaa pahasti eikä ainakaan minun sisäinen lapsi jaksanut innostua kuin paikoitellen. Kun ääninäyttely on vielä osittain käsittämättömän heikkoa niin alamäkeenhän tämäkin menee, vaikkei kumminkaan siihen jyrkimpään mahdolliseen.

 Neljättä ei tietääkseni ole tulossa vaikka mahdollisuus moiseen onkin jätetty sillä sarja ei ollut mikään menestys ja kenties on parempi ettei tulisikaan, nyt jäi edes suhteellisen hyvä maku suuhun.

6/10

IMDb

Arthur 3: The War of Two Worlds

DVDCompare

-----

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti