torstai 17. huhtikuuta 2014

Snow Sharks


 Lumivyöryjä aiheutetaan toisinaan tarkoituksella turvallisuussyistä ja tällä kertaa Mammoth-vuorella tehtyjen räjäytysten seurauksena vapautuu parvi Skukkum-demonin riivaamia, tarujen mukaan toisesta galaksista kotoisin olevia haikaloja jotka uivat lumessa yhtä hyvin kuin maan versiot pulikoivat vedessä. Ja pian laskettelurinteet värjäytyvät verestä.

 Tai ainakin laikuttuvat mutta se on sivuseikka. Pääasia on se että muillakin nimillä liikkuva Snow Sharks on surkea tekele jopa koko ajan lisääntyvien hai-elokuvien joukossa, lumihai-elokuviakin taitaa olla kolme, joiden taso on muutenkin pääosin huono vaikka muutama hauska kokemus niistäkin on löytynyt. Efektit ovat tuttuun tapaan huonoa CGI: tä mutta näyttelijät on sitten jopa huonompia kuin muissa vastaavissa, aivan kuten hahmotkin, eikä juonesta voi oikeastaan puhua sillä tarinaa ei ole juurikaan vaivauduttu kirjoittamaan ja jos olet nähnyt esimerkiksi Sand Sharksin niin kuvittele jotakuinkin sama lumiseen ympäristöön.

 Snow Sharks on esimerkki siitä että muutkin yhtiöt kuin Asylum osaa tehdä nykyään mitään sanomatonta roskaa vaikka tästä(kin) saattaa saada sopivalla kaveriporukalla ja promille määrällä jotain riemua irti. Muutoin kokemus on yhtä miellyttävä kuin ajatus juurihoidosta ilman puudutusta 1800-luvun työvälineillä.

1/10

IMDb

Snow Sharks

DVDCompare

-----

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti