perjantai 7. helmikuuta 2014

Swamp Shark


 Atchafalaya Basinin vuoden suurin kohokohta Gator Fest on nurkan takana ja kaupunki odottaa turistien tuomia rahoja. Suistoalueelle ilmaantuu kumminkin hai pilaamaan elämää ja varsinkin pienen Gator Shack perheyrityksen asiat hankaloituu huomattavasti. Joten elikko olisi saatava hengiltä mutta eihän kyseessä tietenkään ole mikään tavallinen vesipeto.

 Swamp Shark on yksi lukuisista hai aiheisista TV-elokuvista joita on tullut viime vuosina liukuhihnalta mutta ei sieltä huonoimmasta päästä. Ongelmana on kumminkin turhanpäinen ryppyotsaisuus sillä elokuvasta on yritetty tehdä vakavaa kauhuelokuvaa huumori höysteillä vaikka viisaampaa olisi ollut tehdä homma toisinpäin eikä asiaa auta hahmot joiden ruuaksi päätyminen on helpotus, tosin uusi puupää tulee poistuneen tilalle pian. Näyttelijöissä ei kylläkään ole pääosin mitään valittamisen aihetta vaan taso on B-hutuksi suht korkea vaikka mitään huippuluokkaa ei nähdäkään, Kristy (aito ja alkuperäinen Buffy) Swanson ja D.B. Sweeney ovat kumminkin turhan aliarvostettuja. Robert Davi taas... No, hän on yhden ilmeen ja äänen näyttelijä vaikka hänelle ja hänen kaltaisilleen paikkansa onkin. Efektit ovat hiukan tämän kaltaisten keskitason yläpuolella mutta verisyys aste on jätetty liian alas vaikka ne kohdat missä punaista näkyy ovatkin yllättävän messeviä ja toteutettu ilman tietokonetta.

 Swamp Shark menee hyvin krapulaelokuvana tai muutoin hitaana päivänä mutta jos aivotoiminta on plussan puolella niin kannattaa miettiä pariinkiin otteeseen käyttääkö aikaansa tämän katsomiseen.

6/10

Imdb

Swamp Shark

DVDCompare

-----

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti