torstai 20. helmikuuta 2014

Nightmare City


 TV-journalisti odottaa lentokentällä saadakseen haastattelun asiantuntijalta äskettäisen ydinvoimalassa tapahtuneen vuodon tiimoilta mutta prioriteetit muuttuvat kun ilman tunnuksia oleva armeijan lentokone laskeutuu kentälle. Koneesta purkautuu lauma sekopäisiä ihmisiä, joiden joukossa on myös kyseinen asiantuntija, ja he hyökkäävät sumeilematta läsnäolijoiden kimppuun eivätkä säästä ketään. Journalisti kumminkin pakenee ja kun puolustusministeriö kieltää asiasta uutisoimisen niin on päivänselvää että tekeillä on jotain suurta.

 Ohjaaja Umberto Lenzi on yksi kuuluisimmista eksploitaatio (Wikipedia) ohjaajista jonka elokuvissa pääosassa on yleensä veri ja naisten rintavarustus jonkinlaisen "kauhun" tapahtuessa ympärillä. Niin tälläkin kertaa ja vaikka rinta osasto onkin yllättävän alhainen niin ruumiita tulee kiitettävään tahtiin mikä on onni sillä ei tätä huonojen näyttelijöiden, joista osan suoritus on tosin dubattu sillä elokuva on tehty alunperin kahdella kielellä, ja kammottavan dialogin kavalkaadia muutoin välttämättä jaksaisi katsoakaan. Efektit on pääosin hyvät veriosastolla mutta maskeeraukset ovat taas sen verran surkeita ilmestyksiä että jo ne nostaa elokuvan camp (Wikipedia) pisteitä pykälällä ja siinä sivussa koko roskan katsottavuuttakin.

 Sillä roskaahan tämä on ja kun koko komeuden kruunaa vielä uskomattoman korni loppu niin kohtalaisen hauska paketti on kasassa. Jos veri vetää katsomaan huonoja elokuvia niin suosittelen antamaan Nightmare Citylle mahdollisuuden.

6/10

IMDb

Nightmare City

DVDCompare

DVD

BluRay

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti